Üstünde uyuma patlamazÇocukların zipladiklari top var onunla şeyetsem patlar mi ki top
Yağ bazlı temizleyici çift aşamalı temizlik için.Neymiş ki özelliği sadece temizlemiyordur o paraya
Benim küçük topum var üstüne resim çizmişler
Bu akşam bunu yapayım bel ve omuzlar için
Pahalı gerçekten de dediğine göre de ihtiyaç bir yerde ama.Yağ bazlı temizleyici çift aşamalı temizlik için.
Makyaj yapmam da güneş kremini ya da renkli güneş kremlerini arındırmak için normal temizleyiciler yetmiyor.
Uyumak içindiÜstünde uyuma patlamaz
Krem mi iz yaptı güneş mi?Pahalı gerçekten de dediğine göre de ihtiyaç bir yerde ama.. Konu gelmişken hangi güneş kremini kullaniyosun nivea kullandım geçen yıl mahvetti su an bakıyorum hala alnımda iz var resmen
Keşke sade güneş yapsa kremle birlikte yaptı. Hiç kullanmadım yazın çok dışarıda kaldım diye kullandım hala geçmedi iz.Krem mi iz yaptı güneş mi?
Cem yılmaz diyodu ya abim tüp kuyruğuna girerdi ben balzamik öyle bir ihtiyaç işte hahahahadediğine göre de ihtiyaç bir yerde ama..
Olabilir. İyi olsun daEsi evdedir belki
1 yıllık içBi kaç bardak çay içip geliyom
Asit c vitamini falan mı kullandın? Krem yetersiz gelmiş de olabilir.Keşke sade güneş yapsa kremle birlikte yaptı. Hiç kullanmadım yazın çok dışarıda kaldım diye kullandım hala geçmedi iz.
Acele etme sakin sakin okuyabilirsin sıra bende ve Pixiee de10 dk durun da okuyum şu duamı
Ben sabah yapıyorum yarım saat
Küçük topu olanlar buyrunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?