Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gerçekten kilolu olmayanlar kilolu olmak nedir bilmeyenler olarak sizin beni anlamanızı ben zaten beklemiyorum.
Anlayamazsınız bu da çok normal.

Samimiyetinizi iyi niyetinizi bildiğim için ben bunu paylaştım benim açımdan paylaşılacak bir şey bile değil.

Allah hepimize kolaylık versin.

Salam mayonez yumurta peynir çok gibi geldi bana kalori sırf yiyemeyeceğim için üzgünüm

Mayonez koymak zorunda değiliz diğerleride tabağa koyunca herkesin yiyeceği şeyler zaten yumurtayı tabakta değil ekmeğin üstünde yemek sadece.
Bu açıdan bakarsam önümü göremem ben.

Mayonez koymak zorunda değiliz diğerleride tabağa koyunca herkesin yiyeceği şeyler zaten yumurtayı tabakta değil ekmeğin üstünde yemek sadece.
Bu açıdan bakarsam önümü göremem ben.
Doğru diyorsun bonusum tabak örneği ile ayıldım

Vuranda böyle şiddetinden senin yanlarında çizikler çıkıyor ya hasta ediyor beni
Hihi
Şunu yapıcam kahvaltıya

Hersey paketli paketli bardaklar ve yumurtalar ne tatlı yaa
Alıntılara bakamadım kusura bakmayın
Salgın sanırım banada bulaştı
Biraz toparlayayım gelirim merak etmeyin
Çok gecmis olsun
Gideyim biraz iş yapayım en iyisi. Çünkü ben sinirliyken ve moralim bozukken daha iyi iş yapıyorum. Manyağım çünkü
Hadi yapalım bende daha yeni kahvaltı faslını bitirdim bugün kalan işleri halletmeye düşünüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…