Salam mayonez yumurta peynir çok gibi geldi bana kalori sırfPenyezim niye üzgün attın 2 dilim ekmek bu sadece.
Alıntılara bakamadım kusura bakmayın
Salgın sanırım banada bulaştı
Biraz toparlayayım gelirim merak etmeyin
Çok geçmiş olsun efserimAlıntılara bakamadım kusura bakmayın
Yarım antibiyotik vardı valla onu aldımİlaçların var mı al mutlaka çok kötü olmadan
Salam mayonez yumurta peynir çok gibi geldi bana kalori sırfyiyemeyeceğim için üzgünüm
Sağol loramÇok geçmiş olsun efserim
Çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin efserimm
Yarım antibiyotik vardı valla onu aldım
Herşey bana bakıyor meçbür toplanmak için aldım olmadı tanıtık bir dr var ona tekrar yazdırayım
Doğru diyorsun bonusum tabak örneği ile ayıldımMayonez koymak zorunda değiliz diğerleride tabağa koyunca herkesin yiyeceği şeyler zaten yumurtayı tabakta değil ekmeğin üstünde yemek sadece.
Bu açıdan bakarsam önümü göremem ben.
Bonusum çok güzel görünüyor. Denedin mi güzel oldu mu?Şunu yapıcam kahvaltıya
HihiVuranda böyle şiddetinden senin yanlarında çizikler çıkıyor ya hasta ediyor beni
Hersey paketli paketli bardaklar ve yumurtalar ne tatlı yaaŞunu yapıcam kahvaltıya
Çok gecmis olsunAlıntılara bakamadım kusura bakmayın
Hadi yapalım bende daha yeni kahvaltı faslını bitirdim bugün kalan işleri halletmeye düşünüyorum inşallahGideyim biraz iş yapayım en iyisi. Çünkü ben sinirliyken ve moralim bozukken daha iyi iş yapıyorum. Manyağım çünkü
Nasıl böcek canım kelebek gibi miÇayları yerlerine koyuyordum açılmamış paketten iki tane böcek çıktı kocaman nasıl yaşamışlar ya orda tiksindim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?