Evet evet biliyorum da yine de onu çağrıştırdi heralde alırken hiç dikkat etmemiştimGonulmeyvesi artı ve haç aynı şey değil ona takılma. Kepçe markası diye ayırt ettiğimiz bir şey yok ki
Evet annem de İsveç ürünü olabilir dediİsviçre bayrağı değil mi oranın ürünün olabilir
Oh iyi olmuş maşallahPlanımız değişti abisiyle film izliyor kızlar.
Ben de çay içiyorum.
Ben niye senin hep kızların varmış gibi düşünmüştüm abileri kaç yaşında maşallahPlanımız değişti abisiyle film izliyor kızlar.
Ben de çay içiyorum.
Kızlarım var çünkü küçük oldukları için hep onlar günlük yazdıklarıma dahil.Ben niye senin hep kızların varmış gibi düşünmüştüm abileri kaç yaşında maşallah
Bende aynı böyle oluyorum ama ikisi de birbiriyle bağlantılı bi kısır döngü gibi oluyor bendeMutfağım dağınık kafam yerinde değil o yüzden.
Kafam dağınık olduğu için de mutfağı da toplayamıyorum.
Çay bitsin bakalım bi yerden başlayayım.
2 tane enginarım var onu pişircem baklayla çocuklara da bezelye pilav yapıcam
Bende kızların var sanıyordumKızlarım var çünkü küçük oldukları için hep onlar günlük yazdıklarıma dahil.
Oğlum büyük baya adam :)
Oo maşallah maşallahKızlarım var çünkü küçük oldukları için hep onlar günlük yazdıklarıma dahil.
Oğlum büyük baya adam :)
Daha yeni konuşmuştuk bunu pinhan da yeni öğrendim demişti Allah Allah sen yok muydun?Bende kızların var sanıyordummaşallah Allah bağışlasın
İçim ürperiyor ya evde yoksamOo maşallah maşallah
Sen bir kayinvalde adayısın o zaman
Ay valla hiç bu kadar buyuk oğlu var demem maşallahDaha yeni konuşmuştuk bunu pinhan da yeni öğrendim demişti Allah Allah sen yok muydun?
2004 doğumlu oğlum
2012
2015 kızlar
Yoktum sanırım 15 tatilde karne aldılar kızlar demiştin kaç kızın var demistimDaha yeni konuşmuştuk bunu pinhan da yeni öğrendim demişti Allah Allah sen yok muydun?
Demi bende aynı düşündüm ruhu genç kadının maşallahAy valla hiç 20 yaşında oğlu var demem maşallah
Ben bir adaysin derken daha önünde çok.uzun yillar var gibi düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?