- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Tamam canım ya kalkalım . Tam zamanında yazdın kalkasım yoktu. 1 saate gelir yazarız o zaman.Hadi yapalım bende daha yeni kahvaltı faslını bitirdim bugün kalan işleri halletmeye düşünüyorum inşallah
Tamam bende kalkıyorumTamam canım ya kalkalım . Tam zamanında yazdın kalkasım yoktu. 1 saate gelir yazarız o zaman.
Aaa demeÇayları yerlerine koyuyordum açılmamış paketten iki tane böcek çıktı kocaman nasıl yaşamışlar ya orda tiksindim de
Yav yazma işte okurken yoruldum hevesim kaçtıEvet kizlaaarr maratona gelecek varmi
Ben bugün mutfağa giricem
Bide nevresim havlu dolabı
Bide Banyolar
Ordan yapmışken çamaşır mak. Kurutma makinesini de bi temizlesem güzel olur
Birkaç parça da ütüvatr
Katlanacak 2 posta çamaşır var
Ay bide kendime bakım yapmak istiyorum bugün şöyle maskeler falan
Tamam canım kalkıyorumTamam bende kalkıyorum
1 saat sonra görüşürüz
Sende yaz bak yazınca daha iyi yapıyor insanYav yazma işte okurken yoruldum hevesim kaçtı
Buna katılıyorum yazınca "yapmak zorundasın" gibi algılıyor, benim de beynim. Yapmadan da kafam rahatlamıyorSende yaz bak yazınca daha iyi yapıyor insan
Beyine sinyal gonderiyoz
Nasıl böcek canım kelebek gibi mi
Kelebek gibi değil ya kanat falan yok böyle uzun kendi ayakları da uzundu Ay tövbe ilk defa böyle bisi gördüm paketi olduğu gibi attımAaa demeçayın içinde böceğin ne işi var ya bi de kocaman
Aynen benimde ama.ben hala kalkamadimBuna katılıyorum yazınca "yapmak zorundasın" gibi algılıyor, benim de beynim. Yapmadan da kafam rahatlamıyor
Hangi marka desende almasak tiksindim şuanKelebek gibi değil ya kanat falan yok böyle uzun kendi ayakları da uzundu Ay tövbe ilk defa böyle bisi gördüm paketi olduğu gibi attım
Çaykur mavi paketHangi marka desende almasak tiksindim şuan
Marka boykot mu bilmiyorum, ki işaretten dolayı boykot da edebileceğimiz bir durum benceKızlar bu markanın tahta kaşıklari hakmar markete gelmişti hediye aldım ama bu artı işaretini falan farketmedim
Bu marka boykot muydu kime ait araştırdım ama bulamadım siz biliyor musunuz
Ya anneme almıştım o farketmis verdim dün yoksa iade ederdimMarka boykot mu bilmiyorum, ki işaretten dolayı boykot da edebileceğimiz bir durum bence
fark etmeden almışsın gönülüm şuan fark ettin. Ben hediye olarak götürmez, gider iade ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?