- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.161
- 598
Evet 2. sınıfta şimdi genç anne olunca büyük oluyor çocuklarYoktum sanırım 15 tatilde karne aldılar kızlar demiştin kaç kızın var demistimkardeşimle oğlun aynı yaşıtlar üniversiteye gitti mi
BEn tarihleri silmiştim sen yakalamışsınAy valla hiç bu kadar buyuk oğlu var demem maşallah
Ben bir adaysin derken daha önünde çok.uzun yillar var gibi düşünmüştüm
Bende sonra yasini sildim senin sildiğini görünce ama alıntı yapınca kalmış onlarBEn tarihleri silmiştim sen yakalamışsın
Benimde yağlı sivilce oluyor bisey kullanınca. Gelince bana daa haber ver diyeyim ya. O pembe dediğini biliyorum hatırladım şimdi.Aktif Lora ben missha nın kremini kullandım yazın ikinci kat olarak da renkli krem pure solutions olanı kullandım piknik deniz vs dışardayken asla şapka mı çıkarmadım.
benim cildim yağlıya dönük karma her şeyi kullanamam sivilce yapar zaten. Missha zaten mükemmel mat bitişli krem yok gibi.
Ama onu bulamadığımda bir dr tavsiyesiyle bunu almıştım nemli bitişli parlak canlı duruyor ciltte ona rağmen tek sivilce bile yapmadı bana bunu tavsiye ederim şu an yokmuş ama gelince diğerlerinden daha uygun olur kesin
Önceliğimiz düşmemek.Rani Mobilya Rani Jc102 Mutfak Masa Sandalye Takımı Sepet Ceviz - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Rani Mobilya Rani Jc102 Mutfak Masa Sandalye Takımı Sepet Ceviz - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bağlantı çıktı mı bilmiyorum amaAktif Lora mutfağın müsaitse bu masa takımı güzel
Benimde yağlı sivilce oluyor bisey kullanınca. Gelince bana daa haber ver diyeyim ya. O pembe dediğini biliyorum hatırladım şimdi.
Önceliğimiz düşmemek.bakayım ona da canım teşekkür ederim .
Sandalyeleri çok sağlammış anneannem çok.memnun kaldıBenimde yağlı sivilce oluyor bisey kullanınca. Gelince bana daa haber ver diyeyim ya. O pembe dediğini biliyorum hatırladım şimdi.
Önceliğimiz düşmemek.bakayım ona da canım teşekkür ederim .
6İçilen su 3 bardak
Maşallah süpersin abla bende devam edicem içmeye bide bugün spor yapmam lazım 45 dk6kalkıp 1 bardak daha içesim geldi sen yazınca
Terapi resmenŞu süpürge izleri bide koltuk süpürüp silince oluşan o izler kalp ben
Şu püskülleri kesesim var amaTerapi resmen
Alıntı yapsanda düzeltme yapabilirsin bonusun yazdığını yaniBende sonra yasini sildim senin sildiğini görünce ama alıntı yapınca kalmış onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?