Bende mutfagi böyle yapacaktim anca islerim bitti bende uyudum yarına insallah.Rutin işleri yaptım
Mutfak tezgahını boşalttım, çamaşır suyu beklettim
Her şeyi silerek yerleştirdim
Mutfak dolapları sildim, iç dış
Buzdolabı sildim iç dış
Tezgah arası fayanslar iyice sildim
Bütün avizeleri sildim
Kurutma mak ve aparatlarını sildim, yıkadım
Az yer yaptım ama detaylı yaptım.
Başka iş istemiyorum bugun.
Adem Mete sonra deprem yine tepetaklak oldum ruhum daralıyor resmenÜst üste ne kadar aciz olduğumuzu hissettirdi Rabbim. Belalardan afetlerden uzak etsin günahlarımızı affetsin beterinden korusun.
Neden okula gidiyorsun loraMutfak toplu
2.5 lt den fazla su içtim bugün
Yatmadan evi toplayayım yarın ve bir kaç gün yine okula gidicem Ramazana inşallah ev böylee girmem
Çocukların gösterileri var Çanakkale tiyatroları kuranikerim okuma yarışmaları falan Üst üste gelmiş. Yazın görev almıştım Çocukların okulunda, raporlu ve eksik hocalar sayısı artınca yardıma gidiyorum öyle canımNeden okula gidiyorsun lora
Allah kolaylık versinÇocukların gösterileri var Çanakkale tiyatroları kuranikerim okuma yarışmaları falan Üst üste gelmiş. Yazın görev almıştım Çocukların okulunda, raporlu ve eksik hocalar sayısı artınca yardıma gidiyorum öyle canım
Allah razı olsunAllah kolaylık versin
deprem olmuş ben merdivendeydim bişey asıyodum oğlan geldi dedi bana
Hepinize çok geçmiş. Olsun canlar Allah beterinden korusun inşallahÜst üste ne kadar aciz olduğumuzu hissettirdi Rabbim. Belalardan afetlerden uzak etsin günahlarımızı affetsin beterinden korusun.
Daha iyi misin?Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun Rabbim hepimizi korusun
Akşam, başıma öyle bir ağrı girdiki üzüntüden ( adem mete) , ilaç aldım koltukta uyuyakalmışım.
Daha iyi misin?
günaydın, hayırlı sabahlarDepremi hissedenlere çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun Rabbim hepimizi korusun
Akşam, başıma öyle bir ağrı girdiki üzüntüden ( adem mete) , ilaç aldım koltukta uyuyakalmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?