- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Valla kuzum salya sümük geziyoruz
En çok ona seviniyorum en azından ramazandan önce olmamamız toparlarız inşallah sağol canımgeçmiş olsun efser Allah şifa versin hepimiz geçirdik . ramazana kadar atlatırsın inşallah
sağol canım amin
Çok teşekür eterim
Sağol canımHihi
Hersey paketli paketli bardaklar ve yumurtalar ne tatlı yaa
Çok gecmis olsun
Hadi yapalım bende daha yeni kahvaltı faslını bitirdim bugün kalan işleri halletmeye düşünüyorum inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versinValla kuzum salya sümük geziyoruz
Garip bir girip hergün farklı bir belirti
2 gündür kemik eklem ağrısı bugün tat koku tamamen gitti üçümüzde hastayız
AminÇok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Ne güzel yazmışsın gönül"Hayatta güzel şeyler bitti artık" diye düşünürken
Ya bir çocuğun gülüşüne takılıyor umutların.. Yada tatlı tatlı öten bir kuş cıvıltısına..
Yada yeni tomurcuk açmış minik bir çiçeğe...
Biraz önce evi toplarken modum çok düşüktü
Dünkü bebek, deprem, gazzede ki haberler.. derken cami açtım bir kuş sesi.. şuan hala ötüyor kuş :) ekleyebilsem de siz de dinleseniz..
Çok şükür canım inşallah bütün dünya da güzelleşir çiçeklenirNe güzel yazmışsın gönülbenimde çiçeğim yaprak açıyor ona sevindim çok şükür
Hep aynı septomlar .gecmis olsun canimValla kuzum salya sümük geziyoruz
Garip bir girip hergün farklı bir belirti
2 gündür kemik eklem ağrısı bugün tat koku tamamen gitti üçümüzde hastayız
geçmiş olsun canım neyi vardı görümcenin Allah şifa versinİşlerim bittikten sonra uyumusum .biraz önce kalktim içimde bi burukluk.hemen Ayetel kürsi okudum.5 dakika gecti gecmedi .görümcem aradi.kontrole gitmisti doktor sonuçlarin kötü duruyor demis ağlıyordu.hiç aklıma gelmemisti doktorun bunu diyecegini.
Hem çok üzüldüm hem eşim çok üzülecek onada üzüldüm.
Geçmiş olsun deren inşallah büyük bi hastalığı yoktur Allah şifa versinİşlerim bittikten sonra uyumusum .biraz önce kalktim içimde bi burukluk.hemen Ayetel kürsi okudum.5 dakika gecti gecmedi .görümcem aradi.kontrole gitmisti doktor sonuçlarin kötü duruyor demis ağlıyordu.hiç aklıma gelmemisti doktorun bunu diyecegini.
Hem çok üzüldüm hem eşim çok üzülecek onada üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?