İşlerim bittikten sonra uyumusum .biraz önce kalktim içimde bi burukluk.hemen Ayetel kürsi okudum.5 dakika gecti gecmedi .görümcem aradi.kontrole gitmisti doktor sonuçlarin kötü duruyor demis ağlıyordu.hiç aklıma gelmemisti doktorun bunu diyecegini.
Hem çok üzüldüm hem eşim çok üzülecek onada üzüldüm.
Canım yaİşlerim bittikten sonra uyumusum .biraz önce kalktim içimde bi burukluk.hemen Ayetel kürsi okudum.5 dakika gecti gecmedi .görümcem aradi.kontrole gitmisti doktor sonuçlarin kötü duruyor demis ağlıyordu.hiç aklıma gelmemisti doktorun bunu diyecegini.
Hem çok üzüldüm hem eşim çok üzülecek onada üzüldüm.
Amin canim sagol.kist vardı.çok ağrıları oluyordu. Önceki doktor bise anlamadi.cok dedim baska doktora git. Ağrıları çok artınca baska doktora gitti.oda kötü görünüyor demis.ama yinede insallah iyi çıkar Allah'ımAllah korktuğunuza uğratmasın deren nesi vardı geçmiş olsun
Amin canim insallahCanım yainşAllah korktuğunuz kadar kötü bişeyi yoktur . Allah şifa versin
Insallah canim ya.diger görümcemde de vardı bu sinsi hastaliktan.O1deren87
Allah kalıcı şifalar versin, geçmiş olsun Deren.
İnşallah kötü hastalık değildir, inşallah.
Amin canim aminGeçmiş olsun deren inşallah büyük bi hastalığı yoktur Allah şifa versin
Sagol ablacimgeçmiş olsun canım neyi vardı görümcenin Allah şifa versin
RABBİM kalıcı şifa versin, güzel sonuçlar alın deren çok geçmiş olsunAmin canim sagol.kist vardı.çok ağrıları oluyordu. Önceki doktor bise anlamadi.cok dedim baska doktora git. Ağrıları çok artınca baska doktora gitti.oda kötü görünüyor demis.ama yinede insallah iyi çıkar Allah'ım
Insallah amin canim şimdiden perisan etti kendini .RABBİM kalıcı şifa versin, güzel sonuçlar alın deren çok geçmiş olsun
Amin canim insallah
Topladın mi yazacaktım maşallah bitirmissin.Kalktım
Bulaşık makinesini boşalttım️
Kirlileri doldurdum️
Mutfak üst dolapalrini düzenledim iç dış sildim️
Davlumbaz ve Ocağı da sildim️
Oglumu uyutmaya geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?