2 Tane çok aferin benical falan alırsan onlar terletirParolu iki tane aldım terletir diye yok
Onlarıda Dönüşümlü adım olmadı2 Tane çok aferin benical falan alırsan onlar terletir
Doğrudur.Onlarıda Dönüşümlü adım olmadı
Koranada dr yakımızın tavsiyesiydi iki tane üst üste alın aldığımda nasıl terletiyordu anlatamam sanırım ilaçlara duyarlığımız azalmış
Kaç gündür terlesem sökerim dedim ay bir terlesem diye dolanıyorum tamam yapacağım sana sonucu söylerimEfser yorgan battaniye altına girdin mi dolma gibi yanlardan kapayıp havasız kalınca terlemen lazım ulan terleyememen dert oldu şu an bana
İhlamur ağaçı çıkacak içimdemSıcak bişey de içicen o an
İhlamur ağaçı çıkacak içimdem
Parol bi ise yarasa şaşırırımParolu iki tane aldım terletir diye yok
Bende topladım ama toplanmmais gibi her yerde bisey var hiç sevmem kalabalık mutfak tezgah üstü bomboş olmalıŞebekeyle mutfağın ne alakası var derseniz film müzik bisey açamadım sebebi odur yoksa toplayamam
Bende sevmiyorum. Bulaşık deterjanı türevleri bile gözüme kalabalık geliyorBende topladım ama toplanmmais gibi her yerde bisey var hiç sevmem kalabalık mutfak tezgah üstü bomboş olmalı
Aynen bende sadece sabunluk ve sünger var bide surahiler gene bi şeyler oluyor malesef tamamen boş değilBende sevmiyorum. Bulaşık deterjanı türevleri bile gözüme kalabalık geliyor
Ya Allah bismillah diyip kalkayım
Bugün erken çıkabilirim evden
Dün yemek yapmıştım yemeğim var
Ispanak ve tarhana çorbası
Evi şöyle bi toplayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?