Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya hanimlar masAllah hepinize
Ben cok tembelim, canim hic is yapmak istemiyor bu ara sadece isde degil canim hic bisey yapmak istemiyor, belki motive olurum diye buraya bir göz atayim dedim.
Bu durum beni asiri derecede rahatsiz ediyor, yillardan beri böyleyim, yaklasik on yil önce basladi bu durum, hep düzelirim diye ümit ettim ama yok düzelemiyorum, tembelim zorla yapiyorum yapmam gerekenleri…
Benim gibi olup sonradan düzelen varmi?
Kendimi nasil motive edebilirim?

Hoşgeldiniz
Bende evin düzenini boş vermiş depresif bir anımda keşfettim burayı hayatıma bir çok olumlu şeyler kattı

Hoşgeldin seni yorumlardan görüyordum.
Üzülme hepimiz öyleyiz. Birbirimizi gaza getiriyoruz, hem muhabbet ediyoruz hem işlerimiz bitiyor
Hadi kalk iş yapmaya gidiyoruz sen de gel. 1 saat sonra da yaptığın şeyleri yazıyorsun

Sana da helal olsun valla ne diyim. Ben olsam hayatta farketmezdim eksik olduğunu.

Hosbuldum böyle evi derli toplu olan insanlara öyle imreniyorumki…
yapilacak o kadar cok is varki, hem günlük isler hem yillardir birikmis olanlar, insan nerden nasil baslayacagini sasiriyor.

Güldüm ama inşallah birşey olmamıştır
Kız rüyamda düştüm ya bisey olmadı hdhdhdhdh
Merhaba hamangiom. Genelimiz öyle zorlukla yapiyoruz. Dert edindiğimiz o kadar şey varken toparlayıp dik durmaya çalışıyoruz bize ihtiyac var. Birikmiş diye üzme kendini içinden çıkamazsın biryerden başla ufacıkta olsa. Aksam da konuştuk burada çok berbat haldeydjm burada toparlandjm biraz elhamdülillah. Kaç gündür o kadar istemiyorum ki her Bulaşık sonrası bir dolap içine niyet etmiştim mesela bugün dışlari kaldı saat dk tut bizimle maratona çıkabilirsin. Ne yaparsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…