- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Güldüm ama inşallah birşey olmamıştırElimde telefon içim geçmiş merdivenden düştüm
HoşgeldinizYa hanimlar masAllah hepinize
Ben cok tembelim, canim hic is yapmak istemiyorbu ara sadece isde degil canim hic bisey yapmak istemiyor, belki motive olurum diye buraya bir göz atayim dedim.
Bu durum beni asiri derecede rahatsiz ediyor, yillardan beri böyleyim, yaklasik on yil önce basladi bu durum, hep düzelirim diye ümit ettim ama yok düzelemiyorum, tembelim zorla yapiyorum yapmam gerekenleri…
Benim gibi olup sonradan düzelen varmi?
Kendimi nasil motive edebilirim?
Kolay gelsinBonus bonusum 11 demişsin ben de geliyorum maratona
Gelmemle gitmem bir oldu ama olsun ev temizlenecek en azından
HoşgeldinYa hanimlar masAllah hepinize
Ben cok tembelim, canim hic is yapmak istemiyorbu ara sadece isde degil canim hic bisey yapmak istemiyor, belki motive olurum diye buraya bir göz atayim dedim.
Bu durum beni asiri derecede rahatsiz ediyor, yillardan beri böyleyim, yaklasik on yil önce basladi bu durum, hep düzelirim diye ümit ettim ama yok düzelemiyorum, tembelim zorla yapiyorum yapmam gerekenleri…
HosbuldumHoşgeldiniz
Bende evin düzenini boş vermiş depresif bir anımda keşfettim burayı hayatıma bir çok olumlu şeyler kattı
Sana da helal olsun valla ne diyim. Ben olsam hayatta farketmezdim eksik olduğunu.Şöyle yaptı. Düğünde toplanan altınları o an o aldı, çantasına koydu. Ben size yarın veririm dedi. Tamam dedik biz de. Sonra bu ertesi gün altınları getirdi bize ama eksikben de bir evin bir kızıyım. Haliyle kime ne götürdüysek o gelecek. Çünkü benden sonra arkadan gelen yok altınları görünce direk dedim zaten. Benim 2 cumhuriyet altınım ve 1 yarım altınım eksik dedim. Afalladı bir. Nasıl olur, sen bana ne demek istiyorsun beni hırsızlıkla suçluyorsun falan dedi. Ben, videoyu açalım tek tek bakalım dedim. Hem o 3 altını da kimlerin taktığını biliyorum, istersen arayayım sorayım. Ben bana geleni biliyorum dedim. Eşim, anne bir çantana bak istersen falan diyince çantasından gitti getirdi. E bozuklukların içinde kalmış bilmem ne dedi. Yersen ne hikmetse 2 cumhuriyet , 1 yarım altın bozuklukların içinde kalıyor artık çeyreğini gramını yürüttü mü o kadarını bilmiyorum
Hoşgeldinseni yorumlardan görüyordum.
Üzülme hepimiz öyleyiz. Birbirimizi gaza getiriyoruz, hem muhabbet ediyoruz hem işlerimiz bitiyor
Hadi kalk iş yapmaya gidiyoruz sen de gel. 1 saat sonra da yaptığın şeyleri yazıyorsun
Hoşbulduuum
Kız küçükleri ben de bilmiyorum. Onları aldıysa anlamam ama 2 cumhuriyet ve 1 yarımı çok iyi biliyordumSana da helal olsun valla ne diyim. Ben olsam hayatta farketmezdim eksik olduğunu.
Kız rüyamda düştüm ya bisey olmadı hdhdhdhdhGüldüm ama inşallah birşey olmamıştır
Merhaba hamangiom. Genelimiz öyle zorlukla yapiyoruz. Dert edindiğimiz o kadar şey varken toparlayıp dik durmaya çalışıyoruz bize ihtiyac var. Birikmiş diye üzme kendini içinden çıkamazsın biryerden başla ufacıkta olsa. Aksam da konuştuk burada çok berbat haldeydjm burada toparlandjm biraz elhamdülillah. Kaç gündür o kadar istemiyorum ki her Bulaşık sonrası bir dolap içine niyet etmiştim mesela bugün dışlari kaldıYa hanimlar masAllah hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?