- 25 Aralık 2021
- 3.456
- 4.976
- 83
Ne harika bi insansın yaaaaAyricaaaa beni gaza getirdiğiniz için başta, başkanımNego mmm olmak üzere hepinize teşekkür ederimmm dostlarımm
neredeyse 2 yıla yakındır yardımcı yok veee ben ne yapıyorumher ay gram altın alıp hac parası biriktiriyorum
Bebegin ne kadarlik.bu gece uyur uyumaz bebek banyonu wcni hallet.diger isler sabah ta olurAy kızlar evde deli gibi işim var. Ama ne kız uyuyor ne de benim halim kaldıyarına da yatılı misafirim var. Off çok zor
İki sepet katlanacak çamaşırım var
Yapılacak tatlım var
Tuvalet banyo daha yıkanacak
Bir de mutfak süpürülecek
Ay yazınca 1 saatte hallederim gibi geldi#dayanrabia ufacık bebek bütün elimi kolumu bağlıyor. Çıldıreceğiim
Hepimiz yaşadık bu durumları bebeğin uyuyunca uyu dinlen sende 2 buçuk ayda uyku düzeni oluşmuştur tahmini gündüz uyku saatinde halledersin işleriniAy kızlar evde deli gibi işim var. Ama ne kız uyuyor ne de benim halim kaldıyarına da yatılı misafirim var. Off çok zor
İki sepet katlanacak çamaşırım var
Yapılacak tatlım var
Tuvalet banyo daha yıkanacak
Bir de mutfak süpürülecek
Ay yazınca 1 saatte hallederim gibi geldi#dayanrabia ufacık bebek bütün elimi kolumu bağlıyor. Çıldıreceğiim
Ağzını yüzünü mü sildin
Benim mutfak aşkımda belli oluyor mu derencimAh pinhancım mutfak konusunda çok titizsin bu her msjinda belli oluyor
Aynen yani detayli değil de şöyle bi yemek yapma şeyi gitsin diyeAğzını yüzünü mü sildin
Sevdiğim fikrine nerden vardın sen limonsuzum?Yer silmeyi bi sevemedim gitti. Viledaya bile üşeniyorum çoğu zaman
ne yoruyon kendini misafirse bulduğunu yesin badişkom sen bana lazımsın
Wuuuuuuuuu
Bana kimse bunu dememişti Allahım Allahım
Ah canım ya keşke yakın olsakta beraber yesek çay muhabbet ne keyifli olurdu
Kokusu geldi burnuma valla çok güzel görünüyordu eline sağlıkAh canım ya keşke yakın olsakta beraber yesek çay muhabbet ne keyifli olurdu⚘
Gizli aşk bu söyleyemem.kimseyeMaşallah efser hanım söz konusu pare olunca dirilmişsin
Teşekkürler tatlım benim ❤⚘Kokusu geldi burnuma valla çok güzel görünüyordu eline sağlık
Canımsın derenim sizlerde öylesinizNe harika bi insansın yaaaa
2.5 aylık canım. Kızın geceleri düzeni var Allah tan gündüzleri olmasa daBebegin ne kadarlik.bu gece uyur uyumaz bebek banyonu wcni hallet.diger isler sabah ta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?