Nasıl oldun biraz daha iyimisin efserimBenim bir badişkom var dı
Benim bir badişkom var dı
Ya yerim sizi benNasıl oldun biraz daha iyimisin efserim
senin badişkon çarşı pazar turluyordur kesinMssPARE nirdesinnnn
Yemek yap canım sende yol yorgunu olurlar uzaksa aranız çorba tavuk pilav salata gibiAy kızlar bana da yarın annemler gelecek. Şehir dışındalar. Anacığım dayanamamış pide falan yaptırmış, o bana kurabiye falan yapıp getiriyor uğraşmayayım diyeben vakit bulamam bebekten diye sarma bile sarmış bana kadın ben onlara ne yapsam bilemedim ki
Aksam yemeğini yiyip gelecekler. 10 gibi bendeler. Onda da annem pide yaptırıyormuş uğraşma sen diyor banaYemek yap canım sende yol yorgunu olurlar uzaksa aranız çorba tavuk pilav salata gibi
Kız yapma 10 dan sonra bi şey yenmez heralde pide yeterAksam yemeğini yiyip gelecekler. 10 gibi bendeler. Onda da annem pide yaptırıyormuş uğraşma sen diyor banayanına ne yapayım diye şey ettim ben
Nerede yaşıyorsun ? Ellerine sağlıkBu ara arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum 2 saat fark var aramızda
Türkcem icin kusura bakmayin, dogma büyüme yurtdisi oldugu icin düzgün cümleler kuramayabilirim, türkceyi anadilimi evde konusarak ögrendim.
hadi Bismillah
Sabah alisverise gittim
yatakları düzelttim
katlanmış çamaşırlarım vardı onları
yerleştirdim
çocuklar okuldan geldi onları doyurdum
Ödevlerini kontrol ettim
buzluktan kiyma cikartmistim onu
yogurdum, aksam yemegine sulu köfte
attim ocaga.
çıkan bulaşıkları yıkadım
Bugün extra iş yapmadım, rutin herzaman yapılan işler
Ellerine sağlık parecim, maşallah döktürmüşsün çok güzel hepsiYarına börek yapicam kısır yapicam akşam portakallı ıslak kek yapicam
Ve poğaça ve kurabiye tamamadır
Poğaça arasını açıp acıka sürücem yanSin millet
Eki Görüntüle 3397901
Eki Görüntüle 3397903
Tatlı olabilirAksam yemeğini yiyip gelecekler. 10 gibi bendeler. Onda da annem pide yaptırıyormuş uğraşma sen diyor banayanına ne yapayım diye şey ettim ben
Kamyon çarmıştan halliceyimNasıl oldun biraz daha iyimisin efserim
senin badişkon çarşı pazar turluyordur kesinMssPARE nirdesinnnn
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık parecim, maşallah döktürmüşsün çok güzel hepsi
Dükkanmı açacaksınYa yerim sizi ben
Unla pasta börek kurabiyeyle uğraşıyorum
Hamur mayanlamsini bekliyorum kurabiye fırında çıkmasını bekliyorum
Siz nasılsınız hele den bakem ❤❤
Aman aman bu kadar yoğunluk içinde bi dükkan kaldıramamDükkanmı açacaksın
ne yoruyon kendini misafirse bulduğunu yesin badişkom sen bana lazımsınAman aman bu kadar yoğunluk içinde bi dükkan kaldıramam
Actigim gibi batar dükkan valla
Wuuuuuuuuune yoruyon kendini misafirse bulduğunu yesin badişkom sen bana lazımsın
Almanyada yaşıyorum, teşekkür ederimNerede yaşıyorsun ? Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?