- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Ağzını yüzünü mü sildinOcagin şöyle bi ağzını yüzünü sildim
Yer silmeyi bi sevemedim gitti. Viledaya bile üşeniyorum çoğu zamanYer silecektim önce çamaşır halledim ben de öyle silerim
Ay ben de öyle. En sevmediğim iş ütü , arkadan yer silmek geliyorYer silmeyi bi sevemedim gitti. Viledaya bile üşeniyorum çoğu zaman
Yerleri silmeyi bende hic ama hic sevmiyorum, elektrikli buharli moplar var onlari takip ediyorum, ucuzlasin hemen ondan alacagim, belki o sayede yerlerimi daha bir merakla/ istekle silerimYer silmeyi bi sevemedim gitti. Viledaya bile üşeniyorum çoğu zaman
Ay onların mutfak dolapları, ocak parlatma aparatları falan olanlar var. Onlardan da almak lazım aslında ama bir şey eksikYerleri silmeyi bende hic ama hic sevmiyorum, elektrikli buharli moplar var onlari takip ediyorum, ucuzlasin hemen ondan alacagim, belki o sayede yerlerimi daha bir merakla/ istekle silerim
Yok ben ütü severim . Özellikle güzel ütülüyorsaAy ben de öyle. En sevmediğim iş ütü , arkadan yer silmek geliyor
Ay ben sevemedim gitti. Allah da gönlüme göre verdi. Eşim çorabını bile ütüsüz giymez ama başkasının ütülediğini asla giymezYok ben ütü severim . Özellikle güzel ütülüyorsa
Sevindim daha iyi olmana bir kaç güne toparlanirsin inşaAllahKamyon çarmıştan halliceyim
Çok şükür canım bugün daha iyim bir halsizlik varya o evredeyim o da geçerse bitti gitti diyelim
Ne yapacağım bu badişkoyu ben
Ne eksikAy onların mutfak dolapları, ocak parlatma aparatları falan olanlar var. Onlardan da almak lazım aslında ama bir şey eksik
Kimin badişkosu oooooSevindim daha iyi olmana bir kaç güne toparlanirsin inşaAllah
geziyordur yazdım ammaaa pek hamarat senin badişkon döktürmüş hamur işleri kurabiyeler oh ohhh MssPARE
Eline sağlık çok güzel olmuşlarYarına börek yapicam kısır yapicam akşam portakallı ıslak kek yapicam
Ve poğaça ve kurabiye tamamadır
Poğaça arasını açıp acıka sürücem yanSin millet
Eki Görüntüle 3397901
Eki Görüntüle 3397903
Ah pinhancım mutfak konusunda çok titizsin bu her msjinda belli oluyorŞu mutfakları toplayın yaaaaa
Ay cok pratik .cumartesi market alisverisi yapicam.malzeme alayimda bende yapayim.Eki Görüntüle 3397847
Silindirlerim
Kurabiyelerim yanii
Çikolata parçaları, damla çikolatalar, ceviz kırıkları falan var içinde.
Biliyorsunuzdur çoğunuz.
Sıkça yaparım bunu hem pratik, hem lezzetli.
Şimdi buzlukta duracak, sonra kesip fırına vericem.
buzlukta kurabiye iyi olur taze taze mis oluyor eline sağlıkEki Görüntüle 3397847
Silindirlerim
Kurabiyelerim yanii
Çikolata parçaları, damla çikolatalar, ceviz kırıkları falan var içinde.
Biliyorsunuzdur çoğunuz.
Sıkça yaparım bunu hem pratik, hem lezzetli.
Şimdi buzlukta duracak, sonra kesip fırına vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?