Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız daha ne maşallah en azından yardımcı olmuş ve elinden iş gelmiş

DÜşüncesiz eş diye girişecektik adam köfte yapmış

Kız daha ne maşallah en azından yardımcı olmuş ve elinden iş gelmiş
Ay o konuda hakkını yiyemem. Aniden misafir çağırmaları çoktur onun çok da kızarım ama evin kızı gibi her şeyle de ilgilenir ama gene de habersiz çağırmasın, ilgilenmesin de. Bence daha iyi yani. Sinir oluyorum böyle

Oooo enişte affedilmeye değer.
Daha ne olsun Allah bereket versin.

Evet haber vermesi önemli canım ama artık cagirdiktan sonra kizmanin bi manası olmuyor olduğu kadarı ile misafir ağırlanır
Simdi böyle durumlarda evde bi huzursuzluk oluyor misafir gelip gidince insanin içine ayrı bi rahatlama geliyor yani misafir öyle de böylede gelecek o zaman evdekilere kizmaya gerek yok diye düşünüyorum
En önemli ikram güler yüz samimiyet
Bana göre böyle yani
Çok telaşa düşüp temizlik yemek derken evdekiler unutulmamali uygun şekilde onların da ihtiyaclari giderilmeli
Erkekler haber vermemek de çok haksiz ama suçlu gibi olmaları da abartı
Eskisi gibi yokluk içinde değiliz..
Yani eşine de kızma bence tatlı tatlı sistemini yap ama hallederiz inşallah buyursunlar gelsinler demen onu da rahatlatir

Ay çok konuştum sadece gözlemlediğim durum böyle

Çok haklısın canım o konuda. Ben yemek bulamamak kısmından değil hem bebekle hem oruçlu nasıl olacak bir yandan da emziriyorum yapabilir miyim, yetiştirebilir miyim, halim olur mu o kısmından dolayı kızdım ona. Hepsini ilk defa yaşıyorum bu sene ve ilk gün. Haliyle bir tedirginliğim oldu bir de açıkçası bizim evde %70 diyeyim yemekler eşimdedir. Ramazanda ama ful bendedir. Hele ki hamileliği doğumu benim mutfağa girdiğim sayılıdır. Bunun üstüne birden misafirle gelince bir afalladım yani ama neyse ki tavuğunu köftesini o halletmiş. Çorbayı da şimdi ben koydum. Bir pilavım kalıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…