Her yerden bildirim mesaj bişey teli bırakıyorum artıkHâlâ gitmedin mi sen
Bırakmadan olmuyor. Eline aldın mı sürekli bi şeyler çıkıyorHer yerden bildirim mesaj bişey teli bırakıyorum artık
Kız daha ne maşallah en azından yardımcı olmuş ve elinden iş gelmişAllah razı olsun. Ah hiç sorma. O ramazanda çağırırız dedi ben de tamam dedim. Ne bileyim ilk günü çağıracağınıben laf yapınca , sabah tavuk haşlamış didiklemiş koymuş. Köfte yoğurmuş koymuş. Tavuklu pilavla patates köfte yapıcam. Yanına da bir çorba. Mezeleri salataları eşim yapar gelince. Yeter. Yani yapabilirsem
DÜşüncesiz eş diye girişecektik adam köfte yapmışAllah razı olsun. Ah hiç sorma. O ramazanda çağırırız dedi ben de tamam dedim. Ne bileyim ilk günü çağıracağınıben laf yapınca , sabah tavuk haşlamış didiklemiş koymuş. Köfte yoğurmuş koymuş. Tavuklu pilavla patates köfte yapıcam. Yanına da bir çorba. Mezeleri salataları eşim yapar gelince. Yeter. Yani yapabilirsem
Ay o konuda hakkını yiyemem. Aniden misafir çağırmaları çoktur onun çok da kızarım ama evin kızı gibi her şeyle de ilgilenirKız daha ne maşallah en azından yardımcı olmuş ve elinden iş gelmiş
yapsın o kadarcık daDÜşüncesiz eş diye girişecektik adam köfte yapmış
Oooo enişte affedilmeye değer.Allah razı olsun. Ah hiç sorma. O ramazanda çağırırız dedi ben de tamam dedim. Ne bileyim ilk günü çağıracağınıben laf yapınca , sabah tavuk haşlamış didiklemiş koymuş. Köfte yoğurmuş koymuş. Tavuklu pilavla patates köfte yapıcam. Yanına da bir çorba. Mezeleri salataları eşim yapar gelince. Yeter. Yani yapabilirsem
Evet haber vermesi önemli canım ama artık cagirdiktan sonra kizmanin bi manası olmuyor olduğu kadarı ile misafir ağırlanırAy o konuda hakkını yiyemem. Aniden misafir çağırmaları çoktur onun çok da kızarım ama evin kızı gibi her şeyle de ilgilenirama gene de habersiz çağırmasın, ilgilenmesin de. Bence daha iyi yani. Sinir oluyorum böyle
Çok haklısın canım o konuda. Ben yemek bulamamak kısmından değil hem bebekle hem oruçlu nasıl olacak bir yandan da emziriyorum yapabilir miyim, yetiştirebilir miyim, halim olur mu o kısmından dolayı kızdım ona. Hepsini ilk defa yaşıyorum bu sene ve ilk gün. Haliyle bir tedirginliğim olduEvet haber vermesi önemli canım ama artık cagirdiktan sonra kizmanin bi manası olmuyor olduğu kadarı ile misafir ağırlanır
Simdi böyle durumlarda evde bi huzursuzluk oluyor misafir gelip gidince insanin içine ayrı bi rahatlama geliyor yani misafir öyle de böylede gelecek o zaman evdekilere kizmaya gerek yok diye düşünüyorum
En önemli ikram güler yüz samimiyet
Bana göre böyle yani
Çok telaşa düşüp temizlik yemek derken evdekiler unutulmamali uygun şekilde onların da ihtiyaclari giderilmeli
Erkekler haber vermemek de çok haksiz ama suçlu gibi olmaları da abartı
Eskisi gibi yokluk içinde değiliz..
Yani eşine de kızma bence tatlı tatlı sistemini yap ama hallederiz inşallah buyursunlar gelsinler demen onu da rahatlatir
Ay çok konuştum sadece gözlemlediğim durum böyle
Ya zaten kendime hayret ediyorum şununla iyice utandımLora da ne uyudu ha
Uyudum uyandımUyuyalım
Kızım tekne orucu tutacak çok merak ediyordum naptı. Abilerine unutursan bisi olmaz demiştim unutmuş gibi yapsam Allah anlar mı ki diyordu hahadhskshjsjsjs
Zorla ikram yaptırıyorlar mis gibi ozguvenBüyük kızım diyodu sabah inş unutarak su içerim sonra Allah ikram etti derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?