Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah canım ellerine saglik evet sen haklısın tabi ki haber vermek çok önemli bide ilk gün halsızlığı de olabilir Rabbim güç kuvvet versin nasılsın nasil gidiyir oruc yarısı bitti bugünün az çok anlarsın çok etkilendin mi sütün nasıl

Kız daha ne . Sabah kalkmış en zor şeyleri yapmış sağolsun. Benim eşim bu kadar yardım etsin kimi isterse çağırsın
DÜşüncesiz eş diye girişecektik adam köfte yapmış
Ben içimden demediğimi bırakmadım günahını aldık adamın yav

Hepimize inşallah kuzum Allah razı olsun iyiyim çok şükür ya korktuğum gibi olmadı. Sütümde de sıkıntı yok. Gene tereddütte kalıp mama da vereyim dedim arkadan ama almadı. Doymuş sanırım şimdi de uyuyor küçük hanım sen nasılsın, senin nasıl gidiyor oruç ?

Kız daha ne . Sabah kalkmış en zor şeyleri yapmış sağolsun. Benim eşim bu kadar yardım etsin kimi isterse çağırsın

Ben içimden demediğimi bırakmadım günahını aldık adamın yav
Ya ahahah benimki seviyor kız. Benim yapamadığım tatlıları yemekleri yapar , benden güzel cam siler ben açma yapmayı kocamdan öğrendim mesela bugun de köfteye süt koymuş. Ne alaka bilmiyorum mesela ilk defa fark ettim köfteyi sütle yaptığını. Yapan ya da bilen var mı süt ne alaka ?

Benim eşim ne zaman yemek yapsa mutfağı savaş alanına çeviriyor ve temizlemiyor arkasını ben topluyorum o yüzden hiç girmesin daha hayırlı

Benim eşim ne zaman yemek yapsa mutfağı savaş alanına çeviriyor ve temizlemiyor arkasını ben topluyorum o yüzden hiç girmesin daha hayırlı
Yaa ahahah benimki de yapıyor onu bazen. Her zaman olmasa da hele geçenlerde bir halletmiş sağolsun. O 10 dk da yemek hazırladı. Ben peşine 1 saat mutfak temizledim

Tereyağ yada kaymak koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…