Maşallah canım ellerine saglik evet sen haklısın tabi ki haber vermek çok önemli bide ilk gün halsızlığı de olabilir Rabbim güç kuvvet versinÇok haklısın canım o konuda. Ben yemek bulamamak kısmından değil hem bebekle hem oruçlu nasıl olacak bir yandan da emziriyorum yapabilir miyim, yetiştirebilir miyim, halim olur mu o kısmından dolayı kızdım ona. Hepsini ilk defa yaşıyorum bu sene ve ilk gün. Haliyle bir tedirginliğim oldubir de açıkçası bizim evde %70 diyeyim yemekler eşimdedir. Ramazanda ama ful bendedir. Hele ki hamileliği doğumu benim mutfağa girdiğim sayılıdır. Bunun üstüne birden misafirle gelince bir afalladım yani ama neyse ki tavuğunu köftesini o halletmiş. Çorbayı da şimdi ben koydum. Bir pilavım kalıyor benim
Kız daha ne . Sabah kalkmış en zor şeyleri yapmış sağolsun. Benim eşim bu kadar yardım etsin kimi isterse çağırsınAllah razı olsun. Ah hiç sorma. O ramazanda çağırırız dedi ben de tamam dedim. Ne bileyim ilk günü çağıracağınıben laf yapınca , sabah tavuk haşlamış didiklemiş koymuş. Köfte yoğurmuş koymuş. Tavuklu pilavla patates köfte yapıcam. Yanına da bir çorba. Mezeleri salataları eşim yapar gelince. Yeter. Yani yapabilirsem
Ben içimden demediğimi bırakmadım günahını aldık adamın yavDÜşüncesiz eş diye girişecektik adam köfte yapmış
Vay bee gerçekten de acaba hali rengi falan mı dicem amaEvin her odasındaki toz bile farklı hepsi aynı renk değil bu da kanıtı
Vay bee gerçekten de acaba hali rengi falan mı dicem ama
Hepimize inşallah kuzum Allah razı olsunMaşallah canım ellerine saglik evet sen haklısın tabi ki haber vermek çok önemli bide ilk gün halsızlığı de olabilir Rabbim güç kuvvet versinnasılsın nasil gidiyir oruc yarısı bitti bugünün az çok anlarsın çok etkilendin mi sütün nasıl
Ya ahahahKız daha ne . Sabah kalkmış en zor şeyleri yapmış sağolsun. Benim eşim bu kadar yardım etsin kimi isterse çağırsın
Ben içimden demediğimi bırakmadım günahını aldık adamın yav
Benim eşim ne zaman yemek yapsa mutfağı savaş alanına çeviriyor ve temizlemiyor arkasını ben topluyorum o yüzden hiç girmesin daha hayırlıYa ahahahbenimki seviyor kız. Benim yapamadığım tatlıları yemekleri yapar , benden güzel cam siler ben açma yapmayı kocamdan öğrendim mesela bugun de köfteye süt koymuş. Ne alaka bilmiyorum mesela ilk defa fark ettim köfteyi sütle yaptığını. Yapan ya da bilen var mı süt ne alaka ?
Ayy derin kesmedin inşallah kız. Geçmiş olsun. İyi misinsoğan doğrarken parmağım kestim bi göz kararması yaşadım
Yaa ahahahBenim eşim ne zaman yemek yapsa mutfağı savaş alanına çeviriyor ve temizlemiyor arkasını ben topluyorum o yüzden hiç girmesin daha hayırlı
Geçmiş olsun hayal çok derin değilse sar güzelce hiç su değdirmesoğan doğrarken parmağım kestim bi göz kararması yaşadım
geçmiş olsun inşallah çok deildirsoğan doğrarken parmağım kestim bi göz kararması yaşadım
Benim büyük hastalanmış okulda öğretmeni aradı eve getirdik grip di ateşi çıkmışBüyük kızım diyodu sabah inş unutarak su içerim sonra Allah ikram etti derim
Tereyağ yada kaymak koyuyorumYa ahahahbenimki seviyor kız. Benim yapamadığım tatlıları yemekleri yapar , benden güzel cam siler ben açma yapmayı kocamdan öğrendim mesela bugun de köfteye süt koymuş. Ne alaka bilmiyorum mesela ilk defa fark ettim köfteyi sütle yaptığını. Yapan ya da bilen var mı süt ne alaka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?