- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinMerhabalar hanımlarHayırlı Ramazanlar diliyorum hepinize
Ramazanı buruk karşıladık inşallah zaferlerle çıkmak nasip olsun
Çokta hastayım aile boyu hastayız iyi olurum diye bekliyordum ama toparlamadım yataktayım çocuklar izin verdikçe.
Henüz namaz da kılmadım kalkayım ben Allah'a emanet olun.Kendinize çook iyi bakın Rabbim evlerinize çocuklarınıza sağlık, afiyet, huzur bereket versin inşallah
Kullandım yazdım ya sana çok kolay yediriliyor kıvamı çok iyi ama onu sürüp gelince hafif kızarıklık oluyodu bana göre ful korumuyorBonus Pembe güneş kremi aldım ama senin dediklerinden değil. sinoz yerli üretim dedim aldım ama şimdi de pişmanlık var duydun mu hiç onu kullananı falan
Sağol canm geçen yaz online denedim hem eşim hem ben ama fayda olmadiiAllah kalbine ferahlık versin canım psikolojik destek aldınmı faydası oluyo bende gitmiştim
Sinoz olduğu aklımdan çıkmış ya olsun çok çıkmıyorum yan etki yapmasındaKullandım yazdım ya sana çok kolay yediriliyor kıvamı çok iyi ama onu sürüp gelince hafif kızarıklık oluyodu bana göre ful korumuyor
ben ilaç kullanmıştım. faydasını gördümSağol canm geçen yaz online denedim hem eşim hem ben ama fayda olmadii
Dene hemen bi iki gün sür evde olsan da zaten sivilce yapcak gibi yağlı değil.Sinoz olduğu aklımdan çıkmış ya olsun çok çıkmıyorum yan etki yapmasında
Sende mi fasulye yaptın cici kızYatakları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yaptım (kuru fasülye, pilav,çorba, brokoli salatası)mutfağı topladım
Makinayı doldurdum
1 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Yeni tras oldum bebeğim begendin mi
Severiz aileceSende mi fasulye yaptın cici kız
Beğendim ama az daha gözümün alışması lazımYeni tras oldum bebeğim begendin mi
Evet kan tutuyor beni
Neden faydası olmadı acaba psikolog la uyumunuz mu yoktu ?Sağol canm geçen yaz online denedim hem eşim hem ben ama fayda olmadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?