- 1 Aralık 2021
- 14.936
- 54.442
- 548
- 35
Geçmiş olsunsoğan doğrarken parmağım kestim bi göz kararması yaşadım
Çok derin değil heralde tam bakamadım kan tutuyor beniAyy derin kesmedin inşallah kız. Geçmiş olsun. İyi misin
su tuttum tutmasamıydım su tuttum hemen peceteye sardım baya kanadı ama şimdi durmuş heralde yara bandı sardımGeçmiş olsun hayal çok derin değilse sar güzelce hiç su değdirme
sağol ablacımgeçmiş olsun inşallah çok deildir
Geçmiş olsun naneBenim büyük hastalanmış okulda öğretmeni aradı eve getirdik grip di ateşi çıkmış
Gecmis olsun canim benimde cok basima gelirÇok derin değil heralde tam bakamadım kan tutuyor beni
su tuttum tutmasamıydım su tuttum hemen peceteye sardım baya kanadı ama şimdi durmuş heralde yara bandı sardım
sağol ablacım
Ederiz canim benimBu sıralar çok bunaldım psikolojik olarak cokusteyimkizlar sanki herşey beni bulmuş gibi bı tek ben mutsuzmusum gibi
Değişsin istiyorum ama cesaret edemiyorum bı yandan kafayı yiyorum
yeniden namazima başladım sabahtan itibaren çok şükür
Herşeyin karmakarışık hala bile
Ama inşallah Ramazan toparlicak gece kuranimida hatim etmeye calisicam inşallah
4. Cuzde kalmisim umarım ramazan da hatim yaparım
Ama hala aynıyım psikolojik kendi kendimin terzisi olmaya çalışıyorum
amacım sizi bu mübarek günde üzmek degil ama dua edin ne olur
Merhaba teneffüs çüm .çok gecmis olsun.Rabbim şifa versin insallah.Merhabalar hanımlarHayırlı Ramazanlar diliyorum hepinize
Ramazanı buruk karşıladık inşallah zaferlerle çıkmak nasip olsun
Çokta hastayım aile boyu hastayız iyi olurum diye bekliyordum ama toparlamadım yataktayım çocuklar izin verdikçe.
Henüz namaz da kılmadım kalkayım ben Allah'a emanet olun.Kendinize çook iyi bakın Rabbim evlerinize çocuklarınıza sağlık, afiyet, huzur bereket versin inşallah
Gecmis olsun canim hemen toparlanir insallahBenim büyük hastalanmış okulda öğretmeni aradı eve getirdik grip di ateşi çıkmış
Geçmiş olsun kuzumBenim büyük hastalanmış okulda öğretmeni aradı eve getirdik grip di ateşi çıkmış
Ayy geçmiş olsun canımsoğan doğrarken parmağım kestim bi göz kararması yaşadım
Geçmiş olsun kuzum Allah şifa versinMerhabalar hanımlarHayırlı Ramazanlar diliyorum hepinize
Ramazanı buruk karşıladık inşallah zaferlerle çıkmak nasip olsun
Çokta hastayım aile boyu hastayız iyi olurum diye bekliyordum ama toparlamadım yataktayım çocuklar izin verdikçe.
Henüz namaz da kılmadım kalkayım ben Allah'a emanet olun.Kendinize çook iyi bakın Rabbim evlerinize çocuklarınıza sağlık, afiyet, huzur bereket versin inşallah
Yıkadıktan sonra daha tutma demek istedimÇok derin değil heralde tam bakamadım kan tutuyor beni
su tuttum tutmasamıydım su tuttum hemen peceteye sardım baya kanadı ama şimdi durmuş heralde yara bandı sardım
sağol ablacım
Allah kalbine ferahlık versin inşallah dua edicemBu sıralar çok bunaldım psikolojik olarak cokusteyimkizlar sanki herşey beni bulmuş gibi bı tek ben mutsuzmusum gibi
Gecmis olsun canim benimde cok basima gelir
Sağolun kızlarAyy geçmiş olsun canım
Hamdolsun benim de iyi bugün emin olamadım ama yinede bozmadım yarın net baslicam inşallah orucaHepimize inşallah kuzum Allah razı olsuniyiyim çok şükür ya korktuğum gibi olmadı. Sütümde de sıkıntı yok. Gene tereddütte kalıp mama da vereyim dedim arkadan ama almadı. Doymuş sanırım şimdi de uyuyor küçük hanım sen nasılsın, senin nasıl gidiyor oruç ?
Allah kalbine ferahlık versin canım psikolojik destek aldınmı faydası oluyo bende gitmiştimBu sıralar çok bunaldım psikolojik olarak cokusteyimkizlar sanki herşey beni bulmuş gibi bı tek ben mutsuzmusum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?