- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
İnşallah canım ramazan hedefim 4 kg vermek inşallahyaparsin sen iradenin masallahi var
BendeYine uyuyamıyorum ya
BendeYine uyuyamıyorum ya
Misafirlerin geldi mi canım?Bütün hastalarımıza Allah tan şifa diliyorum. Çok geçmiş olsun
Bugün ben de hiç iyi değilim. Son 4 günde toplasan 7-8 saat anca uyumuşumdur. O kadar yorgun hissediyorum ki kendimi… aman halledeyim şu geri kalmasın bu geri kalmasın diyorum ama sanırım çok yıpranıyorum bu ara
Psikolojik olarak da çok gitgellerdeyim. Bir an çok iyiyim bir an deli gibi ağlıyorum. Eşim bile afallamış durumda. 5 dk önce yanıma gelip espri yapıyorsun, 5 dk sonra ağlama seslerini duyuyorum ve hep farklı farklı şeyler çıkarıyorsun. Sana nasıl yaklaşacağımı, ne diyeceğimi ben de bilmiyorum diyor… adam iyi de dese kötü de dese resmen batıyor. Öküz altında buzağı aramak derler ya resmen öyleyim ve kendimi nasıl frenleyeceğimi şaşırmış vaziyetteyim
Çok yorgunum kızlar çoook
Kız siz hayırdır dün baya cesur hareketler yapılmışHadi yine yanlışlıkla foto at geri sil lora asdklll
Ben açıkken aynı dolarlı kızım saç kesimim ten rengim ammaaa kapalıyken farklıyım tabiiiKız siz hayırdır dün baya cesur hareketler yapılmış
Mesela ben seni gözlerinde dolar olarak görüyorum hep
Lora da o kulakli şeydi ama şuan alışmaya çalışıyorum yeni loraya
Anaa sen kapalı misin ben açık hayal ediyordumBen açıkken aynı dolarlı kızım saç kesimim ten rengim ammaaa kapalıyken farklıyım tabiii
Hehe yakın bir hayal diyebiliriz
Evet kapalıyımAnaa sen kapalı misin ben açık hayal ediyordum
Kız hayalimde öylesin gerçekte yanak var mı ki ?
Vay anam vay hem burdasın hem Leslie yapıyon ha maşallah gönülcüm kısa zamanda istediğin kiloya ulaşacaksın bak tanıdığım kadarıyla azimli ve istikrarlısınEkranım böyle
Ben seni boyle açık cool ve hep güneş gözlüklü biraz ciddi hani herkesin espirine gülmeyen tipler olur ya öyle hayal ediyorum bide zayıfsın ve uzunsun tabi perçemlerin de var kız şuan öyle geldi gözümün önüneEvet kapalıyım
Yani yok diyememKız hayalimde öylesin gerçekte yanak var mı ki ?
Ayy inşallah canım yaa hedef 55Vay anam vay hem burdasın hem Leslie yapıyon ha maşallah gönülcüm kısa zamanda istediğin kiloya ulaşacaksın bak tanıdığım kadarıyla azimli ve istikrarlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?