- 2 Ağustos 2013
- 38.496
- 129.942
- 798
Sen nasil hayal ediyorsun acabaBende herkesi merak ediyorum fikrimde canlanan görüntüler var acabaa öyle misiniz
175 boyundayım 78 kiloyum kapalıyım beyaz tenli kahverengi gözlüyüm gözlerim açık kahverengiBen seni boyle açık cool ve hep güneş gözlüklü biraz ciddi hani herkesin espirine gülmeyen tipler olur ya öyle hayal ediyorum bide zayıfsın ve uzunsun tabi perçemlerin de var kız şuan öyle geldi gözümün önüne
Şükür iyiyim canım. Ben uyumuyorum sahura kadar. 1.5 saat kestirdim kalktım kızı uyuturkensweetgirlcandy canım nasılsın seni de mi uyku tutmadı
Sweet ben seni biraz esmer sevimli güler yüzlü zayıf hayal ediyorum hepBende herkesi merak ediyorum fikrimde canlanan görüntüler var acabaa öyle misiniz
Ay ay maşallah pek.guzel bi kızsın175 boyundayım 78 kiloyum kapalıyım beyaz tenli kahverengi gözlüyüm gözlerim açık kahverengiHer şeye gülerim tam tersi gönül sadece yolda yürürken ciddi yürüdüğümü söylerler ama içime giren çok komiksin göründüğün gibi değilsin derler
Kilo muhabbetinden sanırım seni balık etli hafif tombik suratlı düşünüyorumSen nasil hayal ediyorsun acaba
Al işte hayallerde de tombikim yahuuKilo muhabbetinden sanırım seni balık etli hafif tombik suratlı düşünüyorum
Bende seni açık sanıyordum. Bende öyleyim ya çok gülerim. İlk tanıyanlar der ki suratsız bişey sanıyorduk175 boyundayım 78 kiloyum kapalıyım beyaz tenli kahverengi gözlüyüm gözlerim açık kahverengiHer şeye gülerim tam tersi gönül sadece yolda yürürken ciddi yürüdüğümü söylerler ama içime giren çok komiksin göründüğün gibi değilsin derler
Ay ever gönül burdanda anladığım kadarıyla her şeye olumlu tarafından bakan bi kızsın ama çok güzel bi huy maşallahAy ay maşallah pek.guzel bi kızsın
Bende güler yuzluyim mutemadiyen
Yuzumu solduranlar utansın
Arkadas çevrem polyanna der
Herseye olumlu tarafından bakmaya çalışırım
Keşke zayıf olsamSweet ben seni biraz esmer sevimli güler yüzlü zayıf hayal ediyorum hep
Banada hep çok ciddi derler ama içime giren şaşırır seni böyle bilmiyorduk derBende seni açık sanıyordum. Bende öyleyim ya çok gülerim. İlk tanıyanlar der ki suratsız bişey sanıyorduk
Konuşmalardan muhtemelen yaAl işte hayallerde de tombikim yahuu
İşte beynimde hep zayıfsın sen kiloluyum desen bile ben seni zayıf hayal ediyorum niye bilmiyorumKeşke zayıf olsambeyaz tenliyim gülerim hep
Yıkılmasın canım ağızdan çıkan dua hükmünde derler bende öyle inanıyorum yani iyi söyleyelim ki iyi şeyler olsun negatif olmaya ne gerek varAy ever gönül burdanda anladığım kadarıyla her şeye olumlu tarafından bakan bi kızsın ama çok güzel bi huy maşallahben en ufak bi sorunda dünyam başıma yıkılıyor
Ben orta boylu sarı saçlı boyatmış saçlarını ama aralara siyah attirmis ona ne denir bilmiyorum arafa bi kemik gözlük takan iş kadını ama tatlı bi anne böyle hayal ediyorumİşte beynimde hep zayıfsın sen kiloluyum desen bile ben seni zayıf hayal ediyorum niye bilmiyorum
Aynen bi gün herkesi diyete sokacam burda hep beraber zayiflicaz o kadat çok yaptim ki muhabbet böyle düşünmeniz normalKonuşmalardan muhtemelen ya
Keşke elimde olsa gönül travmatik bi çocukluk geçirdim maalesef babam yüzünden amerikadaydı 8 yaşında gördüm ilkkez babamı ben geldikten sonra hayatım değişti çok kötü şeyler yaşattı hala unutamıyorum psikolojim darma dumanYıkılmasın canım ağızdan çıkan dua hükmünde derler bende öyle inanıyorum yani iyi söyleyelim ki iyi şeyler olsun negatif olmaya ne gerek vartabi bazen oluyorum bende insanın her zaman hali bir olmuyor
Yaa canım benim zor bir durum yaşamışsın işte kimbilir ne hayatlar var burda bilemediğimiz burfa her şeyi unutuyorum ben iyi geliyor o yüzden hepinizle konuşmak çok.keyifliKeşke elimde olsa gönül travmatik bi çocukluk geçirdim maalesef babam yüzünden amerikadaydı 8 yaşında gördüm ilkkez babamı ben geldikten sonra hayatım değişti çok kötü şeyler yaşattı hala unutamıyorum psikolojim darma duman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?