Düzenli Evimiz & Hayatımız

175 boyundayım 78 kiloyum kapalıyım beyaz tenli kahverengi gözlüyüm gözlerim açık kahverengi Her şeye gülerim tam tersi gönül sadece yolda yürürken ciddi yürüdüğümü söylerler ama içime giren çok komiksin göründüğün gibi değilsin derler

Ay ay maşallah pek.guzel bi kızsın
Bende güler yuzluyim mutemadiyen
Yuzumu solduranlar utansın
Arkadas çevrem polyanna der
Herseye olumlu tarafından bakmaya çalışırım

Bende seni açık sanıyordum. Bende öyleyim ya çok gülerim. İlk tanıyanlar der ki suratsız bişey sanıyorduk

Ay ay maşallah pek.guzel bi kızsın
Bende güler yuzluyim mutemadiyen
Yuzumu solduranlar utansın
Arkadas çevrem polyanna der
Herseye olumlu tarafından bakmaya çalışırım
Ay ever gönül burdanda anladığım kadarıyla her şeye olumlu tarafından bakan bi kızsın ama çok güzel bi huy maşallah ben en ufak bi sorunda dünyam başıma yıkılıyor

Ay ever gönül burdanda anladığım kadarıyla her şeye olumlu tarafından bakan bi kızsın ama çok güzel bi huy maşallah ben en ufak bi sorunda dünyam başıma yıkılıyor
Yıkılmasın canım ağızdan çıkan dua hükmünde derler bende öyle inanıyorum yani iyi söyleyelim ki iyi şeyler olsun negatif olmaya ne gerek var tabi bazen oluyorum bende insanın her zaman hali bir olmuyor

İşte beynimde hep zayıfsın sen kiloluyum desen bile ben seni zayıf hayal ediyorum niye bilmiyorum
Ben orta boylu sarı saçlı boyatmış saçlarını ama aralara siyah attirmis ona ne denir bilmiyorum arafa bi kemik gözlük takan iş kadını ama tatlı bi anne böyle hayal ediyorum sweetgirlcandy

Yıkılmasın canım ağızdan çıkan dua hükmünde derler bende öyle inanıyorum yani iyi söyleyelim ki iyi şeyler olsun negatif olmaya ne gerek var tabi bazen oluyorum bende insanın her zaman hali bir olmuyor
Keşke elimde olsa gönül travmatik bi çocukluk geçirdim maalesef babam yüzünden amerikadaydı 8 yaşında gördüm ilkkez babamı ben geldikten sonra hayatım değişti çok kötü şeyler yaşattı hala unutamıyorum psikolojim darma duman

Yaa canım benim zor bir durum yaşamışsın işte kimbilir ne hayatlar var burda bilemediğimiz burfa her şeyi unutuyorum ben iyi geliyor o yüzden hepinizle konuşmak çok.keyifli sen güçlü bir kızsın ve bor şeyi istersen gerçekten yaparsın Sadece istemen lazım bence bunu da zamanla aşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…