- 2 Ağustos 2013
- 38.495
- 129.936
- 798
YaaaaAA kapalı sanıyordum seni bendur hayal gücümü güncelleyeyim ben
Olsun o zaman görmemişimYaaaahalbuki hep gülen emojide atıyorum ya
Aha biri dahaAnam sweet sen acık mısın ben seni kapalı sanıyorum ya
Al işteAnam sweet sen acık mısın ben seni kapalı sanıyorum ya
Yok ben açık olarak hayal etmiştim zaten ama sen kapalisinAA kapalı sanıyordum seni bendur hayal gücümü güncelleyeyim ben
Valla hep kapalı hayal ediyordum ben ne alaka bilmiyorumAha biri dahaaçığım ben
Sonra geri silersin hemenDur bi foto patlatıyım lora gibi
Cemoos var ya o da gelinliği bile kapalı kapalı diyordu banaValla hep kapalı hayal ediyordum ben ne alaka bilmiyorum
Boyu kesin bildin hahhssYok ben açık olarak hayal etmiştim zaten ama sen kapalisinorta kilolarda orta boylu yuvarlak yüzlü bi hatunsun ay yüzlü demiştin zaten dün
Ayy bende sezaryen ama göbek o kadar kalmadı bende hele şuan iyice toplandıAyy kilodan hiç bahsetmeyin kızlar. Koca bir sezaryen göbeğim var
Aynanın karşısına geçince acaba içerde bir tane daha mı var, almayı unuttular demiştim
O göbek Benimde 5 senedir gitmiyor neyden olduğunu.bilmiyorum amaAyy kilodan hiç bahsetmeyin kızlar. Koca bir sezaryen göbeğim var
Aynanın karşısına geçince acaba içerde bir tane daha mı var, almayı unuttular demiştim
Gördüğü halde kapalı sanıyor seniCemoos var ya o da gelinliği bile kapalı kapalı diyordu banawhatsapp da görmüştü halbuki açığım gördüğü halde öyle bi intiba bırakmışım
Ay ama bana atılmıyor yaaAhahah özelden atıyım 3 unuze
-Hayal insanlar nasıl fikir üretiyor değil mi gdhdkddk
Hayır gönül atılmıyorBana mesaj atılıyor mu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?