Evet daha ne hayatlar var insanlar neler yaşıyorlar bunada şükür ne diyeyim Allah yardımcım olsunYaa canım benim zor bir durum yaşamışsın işte kimbilir ne hayatlar var burda bilemediğimiz burfa her şeyi unutuyorum ben iyi geliyor o yüzden hepinizle konuşmak çok.keyiflisen güçlü bir kızsın ve bor şeyi istersen gerçekten yaparsın Sadece istemen lazım bence bunu da zamanla aşarsın
Amin canım benimEvet daha ne hayatlar var insanlar neler yaşıyorlar bunada şükür ne diyeyim Allah yardımcım olsun
Geldiler kuzum. İftarın peşine mutfağa bulaşıkları götürünce 2 dk dinleneyim. Sonra yerleştiririm demiştim. Mutfak masasının başında uyuya kalmışımMisafirlerin geldi mi canım?
Bazen öyle oluyor bebeğin küçük gel gitler çok olur inşallah en kısa zamanda düzelirsin
Kendine uğraş bul farklı şeyler yapmayı dene rutin dışında
Sana ne iyi geliyorsa
Çok mu uykusuz kaldın yaaGeldiler kuzum. İftarın peşine mutfağa bulaşıkları götürünce 2 dk dinleneyim. Sonra yerleştiririm demiştim. Mutfak masasının başında uyuya kalmışımpeşine de kız kalkmış. Eşim de bebekle ilgilenmiş. Bir bardak çay içip gitmişler. Tatlı falan da yapmıştım halbuki. Çıkaramadım bile. Ayıp oldu onlara da
Ah kızdan fırsat bulsam neler neler yapacağım da. Fırsat bulamıyorum
167 boyum 88.8 kilomBen orta boylu sarı saçlı boyatmış saçlarını ama aralara siyah attirmis ona ne denir bilmiyorum arafa bi kemik gözlük takan iş kadını ama tatlı bi anne böyle hayal ediyorumsweetgirlcandy
Boyun var ama maşallah kilon çok sayilmaZ167 boyum 88.8 kilomgözlüklüyüm evet saçım kendi doğal rengim gerçi herkes boya sanıyor
Allah yardımcın olsun. İnsanın çocukluk döneminde yaşadığı şeyler peşini bırakmıyor maalesefKeşke elimde olsa gönül travmatik bi çocukluk geçirdim maalesef babam yüzünden amerikadaydı 8 yaşında gördüm ilkkez babamı ben geldikten sonra hayatım değişti çok kötü şeyler yaşattı hala unutamıyorum psikolojim darma duman
Var yine ya benim idealim 65 en kötü 70 yaniBoyun var ama maşallah kilon çok sayilmaZ
AminAllah yardımcın olsun. İnsanın çocukluk döneminde yaşadığı şeyler peşini bırakmıyor maalesef
Benimde aynı şekilde o yüzden kilomu göstermiyorum fazla ona göre kıyafet giyiyorum ahh belim çok.gzueldi bir zamanlar inşallah yine olacakVar yine ya benim idealim 65 en kötü 70 yanibasen ve bacak oldum olası var bende
4 günde toplasan 7-8 saat anca uyumuşumdurÇok mu uykusuz kaldın yaa
Bebekten oluyor malesef uykusuzluk :/
Sadece erkek misafirler mi geldi
Bende seni bu topige gelmeden önce öyle sanıyordumBende seni açık sanıyordum. Bende öyleyim ya çok gülerim. İlk tanıyanlar der ki suratsız bişey sanıyorduk
Bende açığım ama giyimim öyle şey değil yani zayıfken de giydiğim kıyafetler dar değil popomu kapatır şekilde şimdi de öyle. O kadar çok kilolu değilsin diyorlar göbeğimi görselerBenimde aynı şekilde o yüzden kilomu göstermiyorum fazla ona göre kıyafet giyiyorum ahh belim çok.gzueldi bir zamanlar inşallah yine olacak
Gelinlik provamda 67 cm di
Ayy tövbe estağfurullah çok üzücü Allah ıslah etsin iyi etsin kimseyi kinamiyiruz ama Allah hidayet versin ne zamanlara geldik Allahim sen koru4 günde toplasan 7-8 saat anca uyumuşumdur
Evet canım 2 erkekti gelenler. Abi kardeşler onlar da. Biri eşini yatakta başka adamla basmış, kendi yatağında başka adamın vücudundan çıkan pislikleri falan görmüş. Kaldıramamış. İntihara falan kalkışmış. Bir daha da kardeşi almış onu buraya getirmiş (başka şehire yani) burda da kimseleri yok. Normalde bir akrabalarında kalıyorlardı kavga falan etmişler. Kış günü çay bahcesinde kalmaya çalışıyorlar hiçbir şeyleri yok. Buraya geldiler bir de dolandırmışlar. Adamın arabası vardı bir o da gitti üstüne kredi falan çekmiş ödemeye…Üzüldüm ben de. Hallerini görünce daha çok üzüldüm açıkçası. Dedim eşime de gelsinler bizde yesinler. Allah ne verdiyse oturur beraber yeriz
YaaaaBende seni bu topige gelmeden önce öyle sanıyordum
Ayy inşallah canım.siz böyle diyince daha çok gaza geliyorumBende açığım ama giyimim öyle şey değil yani zayıfken de giydiğim kıyafetler dar değil popomu kapatır şekilde şimdi de öyle. O kadar çok kilolu değilsin diyorlar göbeğimi görselerinşallah olursun yine sendeki azim maşallah
AA kapalı sanıyordum seni benBende açığım ama giyimim öyle şey değil yani zayıfken de giydiğim kıyafetler dar değil popomu kapatır şekilde şimdi de öyle. O kadar çok kilolu değilsin diyorlar göbeğimi görselerinşallah olursun yine sendeki azim maşallah
Anam sweet sen acık mısın ben seni kapalı sanıyorum yaBende açığım ama giyimim öyle şey değil yani zayıfken de giydiğim kıyafetler dar değil popomu kapatır şekilde şimdi de öyle. O kadar çok kilolu değilsin diyorlar göbeğimi görselerinşallah olursun yine sendeki azim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?