Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet daha ne hayatlar var insanlar neler yaşıyorlar bunada şükür ne diyeyim Allah yardımcım olsun

Geldiler kuzum. İftarın peşine mutfağa bulaşıkları götürünce 2 dk dinleneyim. Sonra yerleştiririm demiştim. Mutfak masasının başında uyuya kalmışım peşine de kız kalkmış. Eşim de bebekle ilgilenmiş. Bir bardak çay içip gitmişler. Tatlı falan da yapmıştım halbuki. Çıkaramadım bile. Ayıp oldu onlara da

Ah kızdan fırsat bulsam neler neler yapacağım da. Fırsat bulamıyorum

Çok mu uykusuz kaldın yaa
Bebekten oluyor malesef uykusuzluk :/
Sadece erkek misafirler mi geldi

Ben orta boylu sarı saçlı boyatmış saçlarını ama aralara siyah attirmis ona ne denir bilmiyorum arafa bi kemik gözlük takan iş kadını ama tatlı bi anne böyle hayal ediyorum sweetgirlcandy
167 boyum 88.8 kilom gözlüklüyüm evet saçım kendi doğal rengim gerçi herkes boya sanıyor

Allah yardımcın olsun. İnsanın çocukluk döneminde yaşadığı şeyler peşini bırakmıyor maalesef

Çok mu uykusuz kaldın yaa
Bebekten oluyor malesef uykusuzluk :/
Sadece erkek misafirler mi geldi
4 günde toplasan 7-8 saat anca uyumuşumdur
Evet canım 2 erkekti gelenler. Abi kardeşler onlar da. Biri eşini yatakta başka adamla basmış, kendi yatağında başka adamın vücudundan çıkan pislikleri falan görmüş. Kaldıramamış. İntihara falan kalkışmış. Bir daha da kardeşi almış onu buraya getirmiş (başka şehire yani) burda da kimseleri yok. Normalde bir akrabalarında kalıyorlardı kavga falan etmişler. Kış günü çay bahcesinde kalmaya çalışıyorlar hiçbir şeyleri yok. Buraya geldiler bir de dolandırmışlar. Adamın arabası vardı bir o da gitti üstüne kredi falan çekmiş ödemeye…Üzüldüm ben de. Hallerini görünce daha çok üzüldüm açıkçası. Dedim eşime de gelsinler bizde yesinler. Allah ne verdiyse oturur beraber yeriz

Benimde aynı şekilde o yüzden kilomu göstermiyorum fazla ona göre kıyafet giyiyorum ahh belim çok.gzueldi bir zamanlar inşallah yine olacak
Gelinlik provamda 67 cm di
Bende açığım ama giyimim öyle şey değil yani zayıfken de giydiğim kıyafetler dar değil popomu kapatır şekilde şimdi de öyle. O kadar çok kilolu değilsin diyorlar göbeğimi görseler inşallah olursun yine sendeki azim maşallah

Ayy tövbe estağfurullah çok üzücü Allah ıslah etsin iyi etsin kimseyi kinamiyiruz ama Allah hidayet versin ne zamanlara geldik Allahim sen koru
Allah o adama da yardım etsin yaa

Ayy inşallah canım.siz böyle diyince daha çok gaza geliyorum

AA kapalı sanıyordum seni ben dur hayal gücümü güncelleyeyim bi

Anam sweet sen acık mısın ben seni kapalı sanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…