Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi de şuna bak öyle 3 dk da yapmak istiyorum işte şik şak şok

Benimde canım ramazan pidesi istiyor
Gecen sene istabulda beyoğlunda bir fırın yapıyordu önünden her geliçişimizde alıyorduk
Burda ilaki vardır ama hiç rastlamadım bugün eşim bir üst sokkata fırın var oraya bakacak

keşke hebele hübele hop olsa

Vardır ya olmaz mı o laho yine çıktı karşıma yufkam var da kıymam yok ya netten alıcam ya da okul dönüşü 1 tepsi de çok az olur 4 kişiye 2 anca

Vardır ya olmaz mı o laho yine çıktı karşıma yufkam var da kıymam yok ya netten alıcam ya da okul dönüşü 1 tepsi de çok az olur 4 kişiye 2 anca

Bonus memlekette evde lahmacun yapacağım aklıma gelmezdi
Yaparsan yorumla bende yapı verem
Bugün menüm belli olmadığı bir gün yapayım

Günümüz Hayırlı bereketli olsun hanımlar
Dün bende pek iyi değildim bi uyuşukluk ağırlık vardı üzerimde. İnşAllah bugün daha iyi olurum oluruz

Sabah yatakları topladım
Çocukların beslenmeliklerini hazırladım
Birazdan mukabeleye gideceğim
Evim toplu çok şükür bi süpürürüm, belki
Makinaya çamaşırları atarım, bugünlerde canım pek bişey yapmak istemiyor.

Güüünaaydıııın
Ah ne güzel alarm gibi kuruyordum süpürgeyi. Ben uyanana kadar evi süpürüyordu. Neye takıldı acaba iki gözümün çiçeği ? can sıkıcı bir bildirimle güne başladım hadi bakalım

Evde lahmacun için baktığım bir tarif vardı efsane oluyordu. Denemiştim. Bulabilirsem atayım onu ben

Eklentiler

• IMG_4939.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 23

Cok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin

Kafamız rahat olsun istiyozzzz ezana 20 dk kala mutfak kapanıyor bizde, sonra manevi saat ve işe gidiş

Bizdede öyle yanliz ise gidis kismi yok yatiyorum az bisey sonra cocuklarin okul saati geliyor ona kalkiyorum tekrar buda beni sanirim sersem yapiyor, yatip kisa süre sonra tekrar kalkmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…