Dün eşime dedim her kanlda tarif çıkıyor buneEveet yemekli videolar döngüsüne girmişimdir
Dün eşime dedim her kanlda tarif çıkıyor bune
Aynen bende suyu az içiyorumBaşım iyi kuzum sağolasın oruç hali az su içiyorum normal keşke hep böyle olup geçse
Benimde canım ramazan pidesi istiyorBi de şuna bak öyle 3 dk da yapmak istiyorum işte şik şak şok
Vardır ya olmaz mı o laho yine çıktı karşıma yufkam var da kıymam yok ya netten alıcam ya da okul dönüşü 1 tepsi de çok az olur 4 kişiye 2 ancaBenimde canım ramazan pidesi istiyor
Gecen sene istabulda beyoğlunda bir fırın yapıyordu önünden her geliçişimizde alıyorduk
Burda ilaki vardır ama hiç rastlamadım bugün eşim bir üst sokkata fırın var oraya bakacak
keşke hebele hübele hop olsa
Bonus memlekette evde lahmacun yapacağım aklıma gelmezdiVardır ya olmaz mı o laho yine çıktı karşıma yufkam var da kıymam yok ya netten alıcam ya da okul dönüşü 1 tepsi de çok az olur 4 kişiye 2 anca
Aktifim üzüldüm çok geçmiş olsun canım. Bazılarının burnu hassas oluyor öyle bir kanamadir belki. Ama ihmal etmezsin yine de12.8 di tansiyonum ya çok güzel benim için. Bilemedim devam ederse giderim doktora.
"Her şeyi hazırlamıştım halbuki"Bunun çözümü önce ben eşim yiyip kalkıyoruz sonra fırıltak gibi dönüyoruz bu seferde suyu içemiyorum
15 dk ya anca gelirim bi aşağı inip çıkıcam eveMaratona gelen varmi kızlar hızlı bi iş yapicam inşallah
Tamam canım olduğu kadar başlıyorum bende 15 dk ya anca şey ederim15 dk ya anca gelirim bi aşağı inip çıkıcam eve
Rabbim şifa versin dahada iyi olursun en kısa zamanda inşAllahHenüz geçmedi ama arabaya bağırmadan oturdum
Slm kızlar son msjlari okuyamadim bugün öğleden sonra bi anda nezlemi oldum alerjik rinitimmi yükseldi bilemiyorum.yatak dössek yattim.bogaz ağrısı burun akıntısi.ne güzel gidiyordu orucum.
Sabah ne güzel islerimi yaptim cam bile sildim öğleden sonra ayağa kalkamadim
Kafamız rahat olsun istiyozzzzezana 20 dk kala mutfak kapanıyor bizde, sonra manevi saat ve işe gidiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?