- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.178
- 598
- 37
Kocanı pamuklara sarıp sarmala ve saklaKocambeyin el atmasıyla hepsi halloldu
Kız geri uyanmıştı ben onunla uğraşıyordum. Mutfaga bir girdim mutfak dolaplarını siliyoraspiratörün içindeki filtreyi çıkarmış. Üstüne de çamaşır sodası dökmüş. Ona da kaynar suyu dökünce çiçek gibi olmuş ben hep öyle yapardım. Bakmıyor sanıyordum, görüyormuş filtre 5 dk da tertemiz oluyor kızlar bilmeyenlerin bilgisinee
Ay çok rahatladım valla. Ben de peşine banyo paspaslarını makineye attım. Çamaşırları da kurutmaya attım. Yarın katlarım Allah ın izniyle
Aynen valla . Benim eşim de genel olarak böyle vallamaşallah her yerde anlatma eşine nazar değer, benim eşim kendine çay dökmeye bile üşeniyo benden bekliyo
Bilmem biz bi kere yaptırdık o oldu.Aynen yaptirayim.2 3 Ay oldu zaten yenilenmek gerekiyor heralde.
Kuranı okutmadı uyku şimdi de fena açıldıO kadar çok uykum var ki. Çocuklar okula gitse de uyusam
Önemli bişey olmayınca gelmez zatenKuranı okutmadı uyku şimdi de fena açıldı
Benim ilk evimde vardı abartmanı tamamen ilaçlamak lazım yoksa tükenmezler çatı bodrumu filan bahar ayında bir evi toplayıp ilaçlatsan belki kafi gelirne cocugu 7 gobek asiret var bunlarin. Bitmiyor ise yaraamiyor bir ara bitti sandim uzun sure gelmediler sonra hep yavrular çıktı
İnşallah bi an önce tamamen geçerHenüz geçmedi ama arabaya bağırmadan oturdum
Heççç sanki şimdi çok topluSen niye onların gazına geliyon şimdi toplardın
Başın nasılHenüz geçmedi ama arabaya bağırmadan oturdum
Bu tarif çok önüme düşüyor bu tarif
Başın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?