- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
ne cocugu 7 gobek asiret var bunlarin. Bitmiyor ise yaraamiyor bir ara bitti sandim uzun sure gelmediler sonra hep yavrular çıktıİlaç koysana kendi varsa ailesi de vardır çoluk çocuğu
O şimdi az yiycek ya tek tabağa koyar her şeyi bulaşık az çıkar@sweetgirlcandy yüzünden oluyor bu gaza gelmeleriftar oluyor 10 dk sonra mutfak toplu yazıyor sahurun bitmesine 1 saat kala mutfak toplu yazıyor
Hersey rahat uyumak içinNoluyo lan anaa
Sırtım huylandı ilaçlamayı tek size mi yapıyorlar?ne cocugu 7 gobek asiret var bunlarin. Bitmiyor ise yaraamiyor bir ara bitti sandim uzun sure gelmediler sonra hep yavrular çıktı
Hersey rahat uyumak için
Diyecek sözüm yokHersey rahat uyumak için
Sagol canim bu gün iyilesmem lazim yarin orucuma devam edeyim insallahGeçmiş olsun canım
S
Sagol canim bu gün iyilesmem lazim yarin orucuma devam edeyim insallah
Yalnız değilmişimBenimki duruyor akşamdan ayakta kalmamak için hiç ellemedim iftar hazırlığını da son 40 dk girince yaptım. Bugün inş hemen sofra peşine koyarım ve rutine girer.
Herkeste var ya umursamiyorlsr ilaclamayi alıştık diyorlarSırtım huylandı ilaçlamayı tek size mi yapıyorlar?
Bugün uyudum sahura kadar uyumam ya. Yani inşallahDiyecek sözüm yokuyumaaa uyumaaa
Sen çağır yaptır o zaman merdivene kapı ağzına o baya gider iyi bir ilaçlaHerkeste var ya umursamiyorlsr ilaclamayi alıştık diyorlarnasıl alışılır anlamiyorum
Aynen yaptirayim.2 3 Ay oldu zaten yenilenmek gerekiyor heralde.Sen çağır yaptır o zaman merdivene kapı ağzına o baya gider iyi bir ilaçla
maşallah her yerde anlatma eşine nazar değer, benim eşim kendine çay dökmeye bile üşeniyo benden bekliyoKocambeyin el atmasıyla hepsi halloldu
Kız geri uyanmıştı ben onunla uğraşıyordum. Mutfaga bir girdim mutfak dolaplarını siliyoraspiratörün içindeki filtreyi çıkarmış. Üstüne de çamaşır sodası dökmüş. Ona da kaynar suyu dökünce çiçek gibi olmuş ben hep öyle yapardım. Bakmıyor sanıyordum, görüyormuş filtre 5 dk da tertemiz oluyor kızlar bilmeyenlerin bilgisinee
Ay çok rahatladım valla. Ben de peşine banyo paspaslarını makineye attım. Çamaşırları da kurutmaya attım. Yarın katlarım Allah ın izniyle
geçmiş olsun Allah şifalar versinSlm kızlar son msjlari okuyamadim bugün öğleden sonra bi anda nezlemi oldum alerjik rinitimmi yükseldi bilemiyorum.yatak dössek yattim.bogaz ağrısı burun akıntısi.ne güzel gidiyordu orucum.
Sabah ne güzel islerimi yaptim cam bile sildim öğleden sonra ayağa kalkamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?