- 2 Ağustos 2013
- 38.491
- 129.901
- 798
Bende hazır yufka ile yapıyorum 2 kat 2 kat güzel oluyor çıtır çıtır
Sorsan en iyi onlardır bir de .Ben dedim kotu dua ettim. suçsuz kadin ne gerek vardı bide sorsan oructur
Benimki de katyaGüüünaaydıııın
Ah ne güzel alarm gibi kuruyordum süpürgeyi. Ben uyanana kadar evi süpürüyordu. Neye takıldı acaba iki gözümün çiçeği ?can sıkıcı bir bildirimle güne başladım hadi bakalım Eki Görüntüle 3400154
Evde lahmacun için baktığım bir tarif vardı efsane oluyordu. Denemiştim. Bulabilirsem atayım onu ben
Tavuk sote yapcam ben yanına çorba varAkşama ne yapacaksınız ? Ben bilmiyorum aklıma gelmiyor bi şey
Hödük Allahım sinirlendim yaaaUyumaya niyetliydim valla çocukları gönderince olmadı. Komşum kapısının önüne bisi koyarken arkadan kapı kapanmış. Üstünde pijamalarla koşmuş hırka başörtü almaya bana. içeri gir giyin biri gecer benden de ararsın eşini falan dedim. Adam bir geldi sinirle korktum baya kadını aldı 1 saat sesleri kesilmedi çok çok üzüldüm dövdü de sanırım çok ağladı içim gitti sabah sabah
Yazın yazın hepsini not alıp uygun olanı yapcam ne güzel.oldu böyle hahaTavuk sote yapcam ben yanına çorba var
Ben aramızdaki mesafeyi hiç bozmadım robot adıBenimki de katya
İyi yazdın sweet bende tavuk sote yapıyım bari çorbada dünden kalan yeterTavuk sote yapcam ben yanına çorba var
Diyet listesi iyi oldu ne pişirecem derdi yokYazın yazın hepsini not alıp uygun olanı yapcam ne güzel.oldu böyle haha
Evet ya yazalım günlük menüleri insanın aklına gelmiyorYazın yazın hepsini not alıp uygun olanı yapcam ne güzel.oldu böyle haha
Diyetisyen günlük menü mu veriyor ?Diyet listesi iyi oldu ne pişirecem derdi yok
Ah kınalı kuzu gibi soruya bak hiç bu duruma düşmemiş tertemizDiyetisyen günlük menü mu veriyor ?
Esinde diyetteydi oh. En kötü yanı sen farklı yerken başkalarının götürmesi durumuDiyet listesi iyi oldu ne pişirecem derdi yok
Bir buçuk saat önce kalkıyorumYaaa niye ki
2 sene önce gittim diyetisyene bana bi liste veriyordu menü yoktu kiAh kınalı kuzu gibi soruya bak hiç bu duruma düşmemiş tertemiz
Sondaki gülüşüYutubu bi açtım uyumadan helvada kalmışım bi ileri ittim bu kadın geldi.
Sesinden odaklanamadım ya hahhaha
2 sene önce gittim diyetisyene bana bi liste veriyordu menü yoktu kişaşırdım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?