hadi ya kadın dışar kaldı diye dayakmı yedi ne kadar vicdansız merhametsiz insanlar var ya mubarek günde olucak işmi normaldede olmazda ay çok üzüldüm bende bide akşam kadının yaptığı yemeğide yer hiç bişe olmamış gibiUyumaya niyetliydim valla çocukları gönderince olmadı. Komşum kapısının önüne bisi koyarken arkadan kapı kapanmış. Üstünde pijamalarla koşmuş hırka başörtü almaya bana. içeri gir giyin biri gecer benden de ararsın eşini falan dedim. Adam bir geldi sinirle korktum baya kadını aldı 1 saat sesleri kesilmedi çok çok üzüldüm dövdü de sanırım çok ağladı içim gitti sabah sabah
Kilo olarak değil ya yaş olarak küçük gibi geldiAh bizim bütün aile üyeleri küçük duruyor hayatımkedim 2.5 kilo, kızım 3 aylık ama 5 kilo, kocam 60 kilo, ben 56 kilo bizim ailenin kedisi bile küçük
benimde dünden köfte patates var fırında yapmıştım, az dolma biberim var bide çorba yaparım yada makarna yanınada turşu yoğurt yeterEvet ya yazalım günlük menüleri insanın aklına gelmiyor
maşallah çok tatlı bizimde var erkek scothıs adı duman 3 yaşındaAhahahevin muhteşem ikilisi Katya ve Fadime teyze yemekleri ana eli deymiş gibi güzel yapıyor latte de kedim
Eki Görüntüle 3400171
Ay bebekten önce fadime teyzeyi de az kurmuyordum. Dışarı çıkmadan içine pişireceğimi koyuyordum. Onun da saatini ayarlıyordum telefondan. Ben gelince evde sıcak yemek oluyordu. Bebekten kıpırdamaya kıpırdamaya “uzun süredir çevrimdışı “
Eki Görüntüle 3400173
Bu da Latteellerinizden öper
1.5 yaşında kız. Ama 6 aylık gibi duruyor kilodan ve boydanKilo olarak değil ya yaş olarak küçük gibi geldi
1.5 yaşında kız. Ama 6 aylık gibi duruyor kilodan ve boydan
Evin neşeleri onlar ya. İyi ki varlar gerçektenmaşallah çok tatlı bizimde var erkek scothıs adı duman 3 yaşında
bizimkide kilolu deil 3,5 veya 4 en fazla kısırlaştırdık biz ama kilo almadı alır diye korktum ben hantal oluyolar kilo alınca1.5 yaşında kız. Ama 6 aylık gibi duruyor kilodan ve boydan
Ay yazık günah ya. Dün de 5 kadın öldürülmüş kocaları tarafından. En az 4 tanesinin de kocası oruçludur. Oruç başına vurmuştur. Hiç anlamıyorum valla hep erkeklerin başına vuruyor bu oruçUyumaya niyetliydim valla çocukları gönderince olmadı. Komşum kapısının önüne bisi koyarken arkadan kapı kapanmış. Üstünde pijamalarla koşmuş hırka başörtü almaya bana. içeri gir giyin biri gecer benden de ararsın eşini falan dedim. Adam bir geldi sinirle korktum baya kadını aldı 1 saat sesleri kesilmedi çok çok üzüldüm dövdü de sanırım çok ağladı içim gitti sabah sabah
Ay evet. Ben kısırlaştırma da kısırlaştıramadım hayvanı. Kendi hamileliğim , doğumum derken durdu öyle hayvancık. Kısırlaştırmak lazım aslında. Doğru söylüyorsunbizimkide kilolu deil 3,5 veya 4 en fazla kısırlaştırdık biz ama kilo almadı alır diye korktum ben hantal oluyolar kilo alınca
açıkçası ben hiç istemiyodum evde kedi benim kız almıştı 2 sene önce evlendi kızım bana kaldı mecburen zor oluyo bakımı uğraştırıyo çalışıyorum. eşyalarıma zarar veriyo hemde masraflı aşısı kumu maması kum torbası traş yaptırıyoruz yoksa tüyleri çok dökülüyo derdi bitmiyo yaniEvin neşeleri onlar ya. İyi ki varlar gerçektenben çok seviyorum
1 hurma mı
kısırlaştırmazsan sürekli çiftleştirmek gerekiyo biz hiç çiftleşmeden yaptırdık. etrafa işemeye başlamıştı veteriner çiftleşmek istiyo tepki gösteriyo olabilir dedi. yaptırdık allahtan daha yapmıyoAy evet. Ben kısırlaştırma da kısırlaştıramadım hayvanı. Kendi hamileliğim , doğumum derken durdu öyle hayvancık. Kısırlaştırmak lazım aslında. Doğru söylüyorsun
Ay annem gibi konuştunaçıkçası ben hiç istemiyodum evde kedi benim kız almıştı 2 sene önce evlendi kızım bana kaldı mecburen zor oluyo bakımı uğraştırıyo çalışıyorum. eşyalarıma zarar veriyo hemde masraflı aşısı kumu maması kum torbası traş yaptırıyoruz yoksa tüyleri çok dökülüyo derdi bitmiyo yani
Ben daha hiç çiftleştirmedim kediyi. Bazen kapı kenarında, cam kenarında falan bağrınıyor çiftleşmek için. Diyorum kızım hiç mi akıllanmıyorsun görmüyor musun ananın halini ?kısırlaştırmazsan sürekli çiftleştirmek gerekiyo biz hiç çiftleşmeden yaptırdık. etrafa işemeye başlamıştı veteriner çiftleşmek istiyo tepki gösteriyo olabilir dedi. yaptırdık allahtan daha yapmıyo
Ekmeği yazmamış
haklı ama kadın zor oluyo benimde eşim alıştı verelim diyorum birine verdirmiyo bende kızımın eşyaları yeni diye vermedim.şimdide torun var zaten bize gelince bile kediyi hiç rahat bırakmıyo kedi kaçıyo torun gelinceAy annem gibi konuştun
Anneme de bekarken ben alıştırdım. Onda da var kedi. Hep senin kurduğun cümleleri kuruyor banae ver dedim evlenirken ben alayım. Alışmıştı veremedi de şimdi her ay gelen zamlardan sonra bu sohbeti yapıyoruz
Annem sokak kedilerine de bakıyor çok. Ayda 30 kilo sadece sokaktakilere aldığı. Bekliyor hayvancıklar. İş yerinin orda da baktıkları var… ama her ay arar bir söylenir söylenir kapatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?