Düzenli Evimiz & Hayatımız

hadi ya kadın dışar kaldı diye dayakmı yedi ne kadar vicdansız merhametsiz insanlar var ya mubarek günde olucak işmi normaldede olmazda ay çok üzüldüm bende bide akşam kadının yaptığı yemeğide yer hiç bişe olmamış gibi

maşallah çok tatlı bizimde var erkek scothıs adı duman 3 yaşında

Ay yazık günah ya. Dün de 5 kadın öldürülmüş kocaları tarafından. En az 4 tanesinin de kocası oruçludur. Oruç başına vurmuştur. Hiç anlamıyorum valla hep erkeklerin başına vuruyor bu oruç

bizimkide kilolu deil 3,5 veya 4 en fazla kısırlaştırdık biz ama kilo almadı alır diye korktum ben hantal oluyolar kilo alınca
Ay evet. Ben kısırlaştırma da kısırlaştıramadım hayvanı. Kendi hamileliğim , doğumum derken durdu öyle hayvancık. Kısırlaştırmak lazım aslında. Doğru söylüyorsun

Evin neşeleri onlar ya. İyi ki varlar gerçekten ben çok seviyorum
açıkçası ben hiç istemiyodum evde kedi benim kız almıştı 2 sene önce evlendi kızım bana kaldı mecburen zor oluyo bakımı uğraştırıyo çalışıyorum. eşyalarıma zarar veriyo hemde masraflı aşısı kumu maması kum torbası traş yaptırıyoruz yoksa tüyleri çok dökülüyo derdi bitmiyo yani

Ay evet. Ben kısırlaştırma da kısırlaştıramadım hayvanı. Kendi hamileliğim , doğumum derken durdu öyle hayvancık. Kısırlaştırmak lazım aslında. Doğru söylüyorsun
kısırlaştırmazsan sürekli çiftleştirmek gerekiyo biz hiç çiftleşmeden yaptırdık. etrafa işemeye başlamıştı veteriner çiftleşmek istiyo tepki gösteriyo olabilir dedi. yaptırdık allahtan daha yapmıyo

Ay annem gibi konuştun
Anneme de bekarken ben alıştırdım. Onda da var kedi. Hep senin kurduğun cümleleri kuruyor bana e ver dedim evlenirken ben alayım. Alışmıştı veremedi de şimdi her ay gelen zamlardan sonra bu sohbeti yapıyoruz
Annem sokak kedilerine de bakıyor çok. Ayda 30 kilo sadece sokaktakilere aldığı. Bekliyor hayvancıklar. İş yerinin orda da baktıkları var… ama her ay arar bir söylenir söylenir kapatır

Ben daha hiç çiftleştirmedim kediyi. Bazen kapı kenarında, cam kenarında falan bağrınıyor çiftleşmek için. Diyorum kızım hiç mi akıllanmıyorsun görmüyor musun ananın halini ?

haklı ama kadın zor oluyo benimde eşim alıştı verelim diyorum birine verdirmiyo bende kızımın eşyaları yeni diye vermedim.şimdide torun var zaten bize gelince bile kediyi hiç rahat bırakmıyo kedi kaçıyo torun gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…