E et tavuk balık yazıyordu bana tamam et tavuk balık bizimde aklımıza geliyor ama hangi türünü yapalım ona şaşırıyordum benTamm işte swete de onu vermiştir haftalık.
Yemek seçenekleri vardır. Günlük sanmam ya
AhahahBenimki de katya
Ahahahevin muhteşem ikilisi Katya ve Fadime teyze yemekleri ana eli deymiş gibi güzel yapıyor latte de kedim
Eki Görüntüle 3400171
Ay bebekten önce fadime teyzeyi de az kurmuyordum. Dışarı çıkmadan içine pişireceğimi koyuyordum. Onun da saatini ayarlıyordum telefondan. Ben gelince evde sıcak yemek oluyordu. Bebekten kıpırdamaya kıpırdamaya “uzun süredir çevrimdışı “
Eki Görüntüle 3400173
Bu da Latteellerinizden öper
Evet haftalık verdi her gün ne yiyeceğim yazıyorDiyetisyen günlük menü mu veriyor ?
Aynen valla sen ne yersen yerim dediEsinde diyetteydi oh. En kötü yanı sen farklı yerken başkalarının götürmesi durumu
Ay kalkması da zor gerçektenBir buçuk saat önce kalkıyorum
Sofrayı Hazırlıyorum çayı demliyorum
Başlıyorum tek tek gidip odalarına uyandırmaya ha geldim ha geleceğim derken
Bugün tost yaptım onlar gelene kadar kaşarı içinde dondu bende eşimle kalk sıçakken yiyelim dedim sofrayıda toplamadım.
Sonra herkes iniden çıktı yediler
Ezana kadar bu senomoni devam ediyor
Ezandı ibatetimizdi derken sofrayı toplayıp yatıyoruz
Bu ilk günler hevesle kalkıyolar son 15 gün kalkıp su içip yemiyoruz diyip yatıyorlar
Bende çoğu gün hazırlamıyorum eşim peynir zeytin koyup iki lokma sevabına alıp su içiyoruz
Bu sene küçük kız hevesli kalkıyor onun için kalkarım diye düşünüyorum bakalım sona doğru o ne yapacak
Hayır günlük ne yiyeceğim yazıyorTamm işte swete de onu vermiştir haftalık.
Yemek seçenekleri vardır. Günlük sanmam ya
Yaa maşallahAhahahevin muhteşem ikilisi Katya ve Fadime teyze yemekleri ana eli deymiş gibi güzel yapıyor latte de kedim
Eki Görüntüle 3400171
Ay bebekten önce fadime teyzeyi de az kurmuyordum. Dışarı çıkmadan içine pişireceğimi koyuyordum. Onun da saatini ayarlıyordum telefondan. Ben gelince evde sıcak yemek oluyordu. Bebekten kıpırdamaya kıpırdamaya “uzun süredir çevrimdışı “
Eki Görüntüle 3400173
Bu da Latteellerinizden öper
Sesli haaa dedim bu şekil demek gayet güzel valla Allah muvaffak etsin
Amin aminSesli haaa dedim bu şekil demek gayet güzel valla Allah muvaffak etsin
Ah bizim bütün aile üyeleri küçük duruyor hayatımBal çocuk maşallahküçük duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?