- 25 Aralık 2021
- 3.455
- 4.973
- 83
Ben de kahvaltı gibi hazırlıyorum da yanına sıcak birşeyler aranıyorum. Dün börekle mıhlama yapmıştım. Ondan önceki gün patates kızartmasıyla salçalı sosis yapmıştım… bugun ne yapsam aceppKahvaltı hazırlıyorum ben (haşlama yumurta peynir hurma ceviz ve yeşillik taze nane maydanoz ) içecek olarak kompostu
Bu tarz hiç sahur hazırlamiyorum ben. Ağır bir sahur sofrasıBen de kahvaltı gibi hazırlıyorum da yanına sıcak birşeyler aranıyorum. Dün börekle mıhlama yapmıştım. Ondan önceki gün patates kızartmasıyla salçalı sosis yapmıştım… bugun ne yapsam acepp
Bizde ben de eşim de aranıyoruz malesef bir şeylerBu tarz hiç sahur hazırlamiyorum ben. Ağır bir sahur sofrası
Gece bana bile ağır geliyor hamurisi kizartma yiyemiyorum pek.Bu tarz hiç sahur hazırlamiyorum ben. Ağır bir sahur sofrası
Kızlar nerdeyse 1 aydır çaydanlığın altında su kaynamaya başlamasıyla bi zıplıyor üst çaydanlık yerinden zıplıyor her yer su oluyor niye acaba ya ? Her olduğunda eşimle korkuyoruz bi şey patlamış gibi ses çıkarıyor kireçliykende kirecsizkende aynı. Bana çaydanlık markası önerir misiniz ? Bende ki Karaca
Ben de kahvaltı gibi hazırlıyorum da yanına sıcak birşeyler aranıyorum. Dün börekle mıhlama yapmıştım. Ondan önceki gün patates kızartmasıyla salçalı sosis yapmıştım… bugun ne yapsam acepp
Nane bayılıyorum çok tüketirim ben de penyezim özellikle sahur için değilde genelde.Bu arada biz taze naneni devamli tüketiriz. Yıllardır sahurda, sofradan eksik olmaz. Elhamdülillah ne baş ağrısı nede mide ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyoruz
tavsiye ederim
Evet bırakıyorum önceden bırakmıyordum böyle bi sorun yoktuAralık bırakıyor musun?
Bilemedim ki acaba şey mi ısınmaya bağlı genleşme gibi bir durum mu da çok saçma değil mi demliği az suyla kaynatıyorsan dolu kaynatmayı dene bakalımEvet bırakıyorum önceden bırakmıyordum böyle bi sorun yoktu
Valla bizde anlamadık çok saçma cidden kime desem şaşırıyor zaten hep tuhaf şeyler beni bulurBilemedim ki acaba şey mi ısınmaya bağlı genleşme gibi bir durum mu da çok saçma değil mi demliği az suyla kaynatıyorsan dolu kaynatmayı dene bakalım
Oy bonusum bebekle o kadar az yedim ki ilk 3 ay fırsat bulamayıp. Şimdi hazır yiyorken yiyebildiğim kadarını yiyeyim diyorum. Bir insan yemek yemeyi özler mi , özlermiş valla. Kahvaltı yaparken tek oluyordum bebek durmuyordu yemiyordum. Şimdi kalksa da eşim evde oluyor. İdare edebiliyorum. O yüzden hazırlamak hiç bana külfet gibi gelmiyorSana da zor olur böyle sürekli pişirmek gündüz ayrı gece ayrı bi yumurta yapim yeter de alışıyor insan.
5 ya da 7 hurma 1 kase yoğurt tavsiye ederim denemeyenlere. Çok büyük hurma 7 olmaz tabi
Afiyet olsun o zaman süt olsun bol bol.Oy bonusum bebekle o kadar az yedim ki ilk 3 ay fırsat bulamayıp. Şimdi hazır yiyorken yiyebildiğim kadarını yiyeyim diyorum. Bir insan yemek yemeyi özler mi , özlermiş valla. Kahvaltı yaparken tek oluyordum bebek durmuyordu yemiyordum. Şimdi kalksa da eşim evde oluyor. İdare edebiliyorum. O yüzden hazırlamak hiç bana külfet gibi gelmiyor
Baktim baktım ben ilk kes duydum canımÜste bak gönül
Kız ben o kadar da baktım biri sormuş mu diye denekki gözümden kaçmışBen sormuşum ya
Poççuk da derler ( yöresel)
Bende veririm diye alintiladim ama baya veren olmuş masmavi3mutfakta diye bi abla var 8 dakika da harika pisiler diye ben hep onu açıyorumKızlar
Kızlar
Kızlarbana bi pişi tarifi verin ya . Oğlumun canı çekmiş daha önce yapmıştım nefis yemek tariflerinden ama tutmamıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?