- 25 Aralık 2021
- 3.455
- 4.973
- 83
Sen de bana görünce yabancı gelmedin ama inan hatırlamıyorumKedili ve Bebeli senle daha önce karşılaştık mı forumda? Muhabbetimiz oldu mu?
teşekkür ederimAfiyet olsun o zaman süt olsun bol bol.
Benimde iftardan sonra azcık baş ağrısı oluyor insülindenmiymiş.Nane bayılıyorum çok tüketirim ben de penyezim özellikle sahur için değilde genelde.
Bu sene benim hiç gündüz oruçtan başım ağrımadı neydi o eskiden ilk gün perişan olurdum.
Toksin atıyormuşuz ya o yüzdenmiş o baş ağrısı.
İftardan sonra bir miktar olması bana normal insülin çok hızlı yükseliyor uyku baş ağrısı yapıyor geçiyor ama
Rahat rahat yaz gözümüz yok bacımsuMıtfak toplu bekleyip yazıyım dedim
Samimi olanlar bonusum der bana da ondan sordumSen de bana görünce yabancı gelmedin ama inan hatırlamıyorum
teşekkür ederim
Sağol canım.İştahım hiç yok zorla yiyorum sıkı bir diyetteyim anlayacağınAy o nasıl iltifat
Teşekkürler tenefüsüm, kendimi bulmaya çalıştığım doğru teşhistir.
Size de çok geçmiş olsun, kötülemişsin. Allah şifa versin, baya kötü geçiriyorsunuz demekki.
Ben de bu vaziyetlerdeyim, yataktan hiç çıkasım gelmiyor.Tadım yok bugün kendimle kalmak istiyorum kimseyle konuşasım bile yok.
Gündüz
Yatakları topladım
Evi süpürdüm
Lavoba klozet yıkadım
2 sepet çamaşır katladım
Dünden yemek var ek çorba yapıcam
ben süt , yumurta, maya, tuz ile yapıyorum çok güzel oluyoKızlar
Kızlar
Kızlarbana bi pişi tarifi verin ya . Oğlumun canı çekmiş daha önce yapmıştım nefis yemek tariflerinden ama tutmamıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?