- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Et bakalimmm ayy hiç düşünmedim ben yaa sen hayalsin mesela hayal yani bonus bonus mesela aktif lora aktif lora değişmez gibi bunlar neler tahmin ettiniz çok.merak ettim Heeİsim bulmaca gönül senin ismini tahmin edicem şimdiiii
Alakası yokGamze diyesin geldi nedense
Ana niye ki çok mu farklıAlakası yok
Benim ismim tahmin edilemez
Çok naifsin yaaaGeçek ismimi çok yaygın bir ad benim acımdan bir sakınca yok ama bonusla adaşız o yüzden söylemek isterse söylesin
Harf alıyım diyormuşuzAlakası yok
Benim ismim tahmin edilemez
Yok ben bu nicki koyarken bebeğim olsun çok istoyirudm bi kitapta da evlat için gönül meyvesi hitabı kullanilmisti o sebeple kullanmıştımBen gönül sanıyordum
Biraz farklı klasik şeylerin dışında çok.duyulmamis hatta pek duyulmamış diyebilirizAna niye ki çok mu farklı
Aa cok güzelmiş anlamı Allah nasip ederse torunlarına koyar kızarın insallah ilerdeNikim fasca Efser
Taç baştacı demek
Bu ismi beğenerek koydum hatta küçük kızım için düşümüştüm ama ismini eşim koymak istedi birinde duyarsam mutlu olurum
Geçek ismimi çok yaygın bir ad benim acımdan bir sakınca yok ama bonusla adaşız o yüzden söylemek isterse söylesin
Baya harf var sesli.sessizHarf alıyım diyormuşuz
Aşırı merak ettim çok severim farklı seyleriBiraz farklı klasik şeylerin dışında çok.duyulmamis hatta pek duyulmamış diyebiliriz
Sessiz harf ver gönülBaya harf var sesli.sessiz
YSessiz harf ver gönül
Hee siz beni gönül olarak bilin yaa emaaaanAşırı merak ettim çok severim farklı seyleri
Yasemen
Yarpuz dedim ya of
Yarpuz bizim burda bi ota deniyorYarpuz dedim ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?