Nasıl yaygın değil
Benim bildiğim cevremde 10 tane var
Artık numaraladırıyolardı bizi
Aynen bende ruhu olan isimleri seviyorumTuhaf isimler değilde daha anlamlı isimler
Bende anlamlarına önem veririm. Çocuğum yok şimdiden araştırıyorumAynen bende birde benim iicin ismin anlamıda önemli isimden cok anlamına bakiyorum
EsmaBenm rehberimde 3 tane var sanki ejderya
Tamam o zamannn klasik olmayan misafir menüsü fikriniz varmi sevgili bonusAyşe fatma değiliz kurcalamayın ben yazmak istemiyorum çünküm
Rabbim hayırla nasip etsin amiinBende anlamlarına önem veririm. Çocuğum yok şimdiden araştırıyorum
Amin canımRabbim hayırla nasip etsin amiin❤❤
Isim bulmakta zor
Yeni duyuyormuş gibi seviniyor bir de yaaaaaUlan efser ulan adaş hahahaga
Yeni say ya nasıl girip yazdım wp bilmiyorum hahahaha bunu nasıl unutmuşumYeni duyuyormuş gibi seviniyor bir de yaaaaa
Hadi gidelim mutfağa dk tut. Ben ocak ve yerleri sileceğim dolabi da bir düzenlerimBi tek benim Mutfağım mi dağınık şuan
Bide namazı da kalmadım daha bu konuda da mı yalnızım Allahimmm
Aklı burda
Geceden mutfak tamam Namazlar tamam sayfalar da tamam hahahaSayfa birikirse diye bakıyor
Olur olur olurHadi gidelim mutfağa dk tut. Ben ocak ve yerleri sileceğim dolabi da bir düzenlerim
Maşallah yaa çok.hosuma gidiyor gaza geliyorum.zeynep ablayi görünce bak Zeynep yazınca da bi garip hissettimGeceden mutfak tamam Namazlar tamam sayfalar da tamam hahaha
Olan oldu demiCanım çıksın yemişsin bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?