- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Aaa Türk filmleri geldi aklıma.ne hoşmuşYasemen
Haha iyimis yaa hayalin gücü sana geçmiş galibaYarpuz dedim ya of
Oda ne ki2 tabak tatlı yedim pişmanlığını yaşıyorum
Canım çıksın yemişsin bosver2 tabak tatlı yedim pişmanlığını yaşıyorum
Ben kimsenin çocuğunun adını koymam torunum olsa bileAa cok güzelmiş anlamı Allah nasip ederse torunlarına koyar kızarın insallah ilerde
Birde teyit alıyor
Hayır tabiki ayrıca yaygın değilNikim farsca Efser
Taç baştacı demek
Bu ismi beğenerek koydum hatta küçük kızım için düşümüştüm ama ismini eşim koymak istedi birinde duyarsam mutlu olurum
Gerçek ismimi çok yaygın bir ad benim acımdan bir sakınca yok ama bonusla adaşız o yüzden o söylemek isterse söylesin
Bir araya gelirsek hepiiz nicimizle seslenirizPeki allah aşkına hiç adımızla seslendik mi yok napsın şu garip hafızam efser aşşa bonus yukarı unutmuşum
En güzeli bence de anne baba ne koymak isterse onu koymalı kızıma ismini esimle sectik herkes mila mina koyunca bizimki farkli geldi hatta senin adin kizinn adından daha modern bile dendi ama ben koymak istedigim adı koydumBen kimsenin çocuğunun adını koymam torunum olsa bile
Kim karnında 9 ay taşıyor emeğini çekecekse
Ömür boyu neyle seslenmek isterlerse onu koysunlar
Ben bu konuda muzdaripliyim o yüzden karışmam fikrim sorulusa söylerim ısrarcı olmam
Nasıl yaygın değilHayır tabiki ayrıca yaygın değil
Fatma miNasıl yaygın değil
Benim bildiğim cevremde 10 tane var
Artık numaraladırıyolardı bizi
Bende yeni değişik isimleri hiç sevmiyorum ya daha geleneksel isimler hoşuma gidiyor Leyla Zeynep gibi meselaEn güzeli bence de anne baba ne koymak isterse onu koymalı kızıma ismini esimle sectik herkes mila mina koyunca bizimki farkli geldi hatta senin adin kizinn adından daha modern bile dendi ama ben koymak istedigim adı koydum
Adını efser koymak istedgin kızın kendi ister belki güzel isimmis çünkü
Fatma çok güzel bir isim ama değilFatma mi
Eskiler daha hoş ama çok tuhaf olan isimler de varBende yeni değişik isimleri hiç sevmiyorum ya daha geleneksel isimler hoşuma gidiyor Leyla Zeynep gibi mesela
TuğbaFatma çok güzel bir isim ama değil
Aynen bende birde benim iicin ismin anlamıda önemli isimden cok anlamına bakiyorumBende yeni değişik isimleri hiç sevmiyorum ya daha geleneksel isimler hoşuma gidiyor Leyla Zeynep gibi mesela
Tuhaf isimler değilde daha anlamlı isimlerEskiler daha hoş ama çok tuhaf olan isimler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?