Kısaca limonsuzum iyidirLimonsuzzcay sen gel hele
Bir araya gelince sana ne diyeceğiz
Limonsuzmu diyelim yoksa sen mi dersin çay
Bak nasıl da güzel güzel söylüyor sadece çay bulaşığım olaydı şimdi keskemÇay bulaşıklarını da atıp makinayı çalıştırayım yatıcamiyi geceler kızlar
Ezan okunduğu gibi namazı kılmayı alışkanlık ediniz sevgili dostlarım sonra nefse ağır geliyorBi tek benim Mutfağım mi dağınık şuan
Bide namazı da kalmadım daha bu konuda da mı yalnızım Allahimmm
Gelirken alırım bir kilo limon seni limonsuz bırakmamKısaca limonsuzum iyidir
Evet abla her gün karar alıyorum erken kilicam diye ama öyle bi ağırlık çöküyor ki bi bardak çay içeyim diyorum aldaniyorumEzan okunduğu gibi namazı kılmayı alışkanlık ediniz sevgili dostlarım sonra nefse ağır geliyor
Son çayı içmeyecektim öbür gözüm de açıldı
İnşallah ablaBirde dua grubundan etiket geldi sırammış bi heyecan bastıuykum açıldı nadip olsun hayırlısıyla bu sene hacca yazılmak aminnn
İnşallah nasip olsun bende umreye gitmeyi çok istiyorum en kısa zamanda inşallahBirde dua grubundan etiket geldi sırammış bi heyecan bastıuykum açıldı nadip olsun hayırlısıyla bu sene hacca yazılmak aminnn
Güle güle sağlıkla uzun yıllar kullan hayırlı olsun süpürgen derencimBugün evi süpüruyordum en son yatakodasina geldim süpürgenin sesi degisti.koku falanda geldi muhtemelen motoru yandi.
Aksam esim gelince iftarı actik hadi dedim süpürge almaya.
Şarli dik süpürge aldım çok güzel çekiyor insallah uzun zaman kullanirim.gerci bana süpürge dayanmaz
Süpürge kırmızı çizgim
Süpriz gibi bise oldu bana
amiiinnBirde dua grubundan etiket geldi sırammış bi heyecan bastıuykum açıldı nadip olsun hayırlısıyla bu sene hacca yazılmak aminnn
Çok tesekurler canımcımGüle güle sağlıkla uzun yıllar kullan hayırlı olsun süpürgen derencim
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanBugün evi süpüruyordum en son yatakodasina geldim süpürgenin sesi degisti.koku falanda geldi muhtemelen motoru yandi.
Şarli dik süpürge aldım çok güzel çekiyor insallah uzun zaman kullanirim.gerci bana süpürge dayanmaz
Süpürge kırmızı çizgim
Hayırlı olsun canım güle güle kullanBugün evi süpüruyordum en son yatakodasina geldim süpürgenin sesi degisti.koku falanda geldi muhtemelen motoru yandi.
Süpürge kırmızı çizgim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?