- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Allah razı olsun, aminnAllah kabul etsin inşallahbizede nasip etsin rabbim inşallah
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun, aminnAllah kabul etsin inşallahbizede nasip etsin rabbim inşallah
![]()
![]()
Yapalım inşallah canımİnşallah yarın beraber yaparız benim de her şeyim duruyor bugün eve gelince uyuduk oğlumlaİnşallah gece tepemize dikilmez
![]()
Bu sayfada bir harf yazdığım kim varsa isimlerini bilmesem de nasip et diye dua ettimAyy Allah kabul etsin çok istiyorum inşallah bana da nasip olur![]()
Genelde öyle oluyor ama inşallah olmazİnşallah güç gelsin diye yediklerim yüzünden şişip uzanmam tekrar ya
İnşallah canımYapalım inşallah canımay bide o sorun var demi gündüz uyuyunca gece uyumuyorlar
inşallah güzel uyur gece
Efsaneyi unutmayalım
3 4 kilo fazlan olduğuna emin misin teyzeBuda benim gibi matıksal tıppın geçeğinin farkında![]()
Benimde biraz dağınıkŞimdi mutfağı dağınık bi ben miyim?
Bardaklar var makine boş değil kızda uyumuyor onu uyutayım dersem bende gideceğimŞimdi mutfağı dağınık bi ben miyim?
3 4 kilodan sonra tığ olacağız3 4 kilo fazlan olduğuna emin misin teyze![]()
Benimde biraz dağınıkbugün yemek yapamadım
Çay bulaşığı falan var
Bardaklar var makine boş değil kızda uyumuyor onu uyutayım dersem bende gideceğim![]()
Maşallah ben bugün yapamam yaa midem çok kötü oldu leslie yapmayı düşünüyorumBen gidirim paşa paşa dostlar beni hatırlasın
Evet o şekilde satılıyor öyle aldım benÖğütülmüşmü