Yavrum bir boşluk hissediyor demek kıyamamBende 2 makina çamaşır katladım.
Yarın misafir var mozaik pasta yaptım
Kızım uyuya kaldı. Ayaklarım ağrımış. Bugün kızımı gezdirdik öyle.
Eve gelince sanki gezen,eğlenen hiç o değil gibi hiç mutlu olmuyor hayret ediyorum.
Aaaa buraya mi geldinizHafta sonu eşimle Mersin Adana’ya gittik eve gireli 2 saat oldu olmadı.
Öyle bir yedik ki yemek yemekten midem bulanıyor artık
Çorum da oturuyorum canım.Aaaa buraya mi geldiniz
Mersinin neresine?
Normalde sen nerde oturuyorsun
Yok Bonus ya kardeşinden dolayı değil bence hep böyle. Belki bu yaş öyledir bilemiyorum tabiYavrum bir boşluk hissediyor demek kıyamam
Ay evet mabel matiz konseri vardı.Çorum da oturuyorum canım.
Mersin’de yeni şehir diyorlar sanırım oradaydık memoş Tantuni varmış orda tantuni yedik. Hasdeveliler kunefecisi varmış orda künefe yedikşansıma mabel matiz konseri vardı onuda gördük
Yok Bonus ya kardeşinden dolayı değil bence hep böyle. Belki bu yaş öyledir bilemiyorum tabi
Ay benim kızlarım da böyle bazen, mutlu olacakları şeyleri yaparız ederiz mutlu da olurlar eve gelirsin direkt "canım sıkılıyor" derlerBende 2 makina çamaşır katladım.
Yarın misafir var mozaik pasta yaptım
Kızım uyuya kaldı. Ayaklarım ağrımış. Bugün kızımı gezdirdik öyle.
Eve gelince sanki gezen,eğlenen hiç o değil gibi hiç mutlu olmuyor hayret ediyorum.
Bazen sorguluyorum kendimi acaba ben mi yanlış yapıyorum diye. Gönlünü kırmak istemiyorum. Hani bişey istiyor yapıyorum ya ne biliyim mutlu olsun istiyorum ama yok sanki hiç istediği olmuyor gibi.Öyle diyorsan o bütün çocukların ortak sorunu. Her şeye kolay ulaştıkları için çabuk tüketiyorlar hep bi huzursuz hal
Seninkiler büyük galiba değil mi. Benimkinde üretme falan yok boyuna ağlama var :))Ay benim kızlarım da böyle bazen, mutlu olacakları şeyleri yaparız ederiz mutlu da olurlar eve gelirsin direkt "canım sıkılıyor" derler
Ya da çok beğenerek bir film izlerler, bitince yine aynı.
İlginç.
Yani sürekli eğlemek zorunda mıyız, hiç mi boşluk olmasın, o mutluluk hissi neden çabuk kayboluyorsa.
Şimdikilerin doyumsuzluğu olabilir.
Ama sıkılmak da iyidir, sıkılsın üretsin düşünsünler napalm.
Bazen sorguluyorum kendimi acaba ben mi yanlış yapıyorum diye. Gönlünü kırmak istemiyorum. Hani bişey istiyor yapıyorum ya ne biliyim mutlu olsun istiyorum ama yok sanki hiç istediği olmuyor gibi.
Mesela artık şu parklara dönme dolap geliyor ya ona binmek istiyor. Bindiriyorum ama hiç gülümsemiyor ya sanki ben zorla bindirmişim gibi. Acaba mizacı mı böyle diyorum bilemedim. İniyor güzel miydi eğlendin mi diyorum evet güzeldi tekrar bincem diyor ama yine gülümseme yok sıpa da :)
O zamanı daha çok sana bağımlı. Kreş zamanı geldi mi açılırSeninkiler büyük galiba değil mi. Benimkinde üretme falan yok boyuna ağlama var :))
Canı sağolsun da. Sabır bakalımO zamanı daha çok sana bağımlı. Kreş zamanı geldi mi açılır
Kafamı yastığa koydum düşünüyorum bonusumFena iş var evde bir planlasak da birlikte yapsak odalar salon diye ayırıp.
Dip köşe sil süpür gözümde büyüyor şu an.
Bütün odaları aynı gün yapan cengaverler sözüm sizden dışarı
Kafamı yastığa koydum düşünüyorum bonusumYarın ola hayrola deyip uyumak istiyorum. Plan yapında sizden kopya çekeyim
Sizin gündüz yaptıklarınızı bende akşamları yapmaya çalışcamSen yarın işbaşı yapıyosun diğer herkes sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?