- 1 Aralık 2021
- 14.936
- 54.442
- 548
- 35
İran cumhurbaşkanı ölmüş üzülmedim değişik hissettim kimbilir neyin parçasıydı diye düşünmeden edemiyorum
Hicbisi göründüğü gibi degil nanecim geçmişe de bakacak olursakBen üzüldüm Azerbaycan ile işbirliği ve Filistini destekliyordu şimdi İsrail daha da saldırgan olursa diye
Korkudan var tabiki işin içinde kendilerini düşünüyorlar dıHicbisi göründüğü gibi degil nanecim geçmişe de bakacak olursak
israilin parmağıda olabilir ozamanBen üzüldüm Azerbaycan ile işbirliği ve Filistini destekliyordu şimdi İsrail daha da saldırgan olursa diye
Hep iyi olunbiz iyiyiz canım senin annen nasıl oldu daha iyidir inşallah
Bence de öldürüldü üst düzeyde kişilerde varmışİran cumhurbaşkanı ölmüş üzülmedim değişik hissettim kimbilir neyin parçasıydı diye düşünmeden edemiyorum
Benimkiler 10 yaşında ikizler. Ağlamıyorlar söyleniyorlarSeninkiler büyük galiba değil mi. Benimkinde üretme falan yok boyuna ağlama var :))
Maşallah istekten az bana da atVe başlıyorum
Ayyy fotoğrafa bayildimmm
Israil yaptırdı diye düşündüm ill görünce bide ilk kaza yaptı haberini gördüm belki ölmemiştir dedim ama kaçınılmaz son gibi biseyBen üzüldüm Azerbaycan ile işbirliği ve Filistini destekliyordu şimdi İsrail daha da saldırgan olursa diye
Maşallah sana enerjin bana geçti HeeVe başlıyorum
Der demez kalktım sır burda sanirim.Maşallah istekten az bana da at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?