Bende yaparım bonus her gün bir oda olursa kolay olur zorlamazSen yarın işbaşı yapıyosun diğer herkes sessiz
Ne aldın hayrını gör inşPikniğe gittik yine bugün geldik onları yıkadım mutfağı toparladımütü yaptım sonra 1 saatte 3 pantolon, 8 tshirt, 12 gömlek, 1 runner
Yeni ütü almıştım gözünü seveyim eskisi beni malamat ediyordu açmıyordu resmen
Goldmaster aldım eşim araştırdı hiç inancım yoktu iyi çıkacağınaNe aldın hayrını gör inş
ellerine sağlık gayet güzel olmuş, eşin bişe dicek diye niye çekiniyosunki derse desin beğenmiyosa daha iyisini kendisi yapsın boş verEşim birşey demedi ve yediler oğlumla
dün giremedim buraya neler olmuş ne güzel haberler var hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı,güle güle büyütmeyi nasip etsin,sağlıcakla gelsin inşallahTeşekkür ederim bonusum Allah razı olsun
Sağol canım boşluğa geldiAktif Lora tebrik ederim loracım sağlıklı geçsin hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallah
2 gün girmedim o güne denk gelmiş haberin
Ben akşam alintilayamadim oda oda bende varım bugün başlayalım mıSen yarın işbaşı yapıyosun diğer herkes sessiz
Teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim abladün giremedim buraya neler olmuş ne güzel haberler var hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı,güle güle büyütmeyi nasip etsin,sağlıcakla gelsin inşallah
biz iyiyiz canım senin annen nasıl oldu daha iyidir inşallahSanirim iki haftadır uğramadım buraya herkes iyimi biEfser e yazdım
Annesi iyimi kızlar hepiniz iyimisiniz ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?