Geçmiş olsun Bonus Allah şifalar versinKp rahatsızmış eşim çıkmış geliyor ben de onlarla çıkayım.
Geçmiş olsun bonusKp rahatsızmış eşim çıkmış geliyor ben de onlarla çıkayım.
Geçmiş olsun bonusum bizide haberdar etKp rahatsızmış eşim çıkmış geliyor ben de onlarla çıkayım.
Evet canım 1 oğlum var 3 yaşında
Mercimek çorbam var yanına ya sebzeli bulgur pilavı yada salcalı makarna artıkBende Kur'an kursundayım. Çay arası verdik. Burdan çıkınca kızımı hastaneye götürcem eve ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem çocuk odasına gircemakşama yemek önerir misinizz bana pratik bşy
Malzemen var mıydı fırın makarna olur tavuklu pilav olur haşlanmış nohutta katabilirsin hazır paketler çok pratik oluyor belki pek sağlıklı değildir amaBende Kur'an kursundayım. Çay arası verdik. Burdan çıkınca kızımı hastaneye götürcem eve ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem çocuk odasına gircemakşama yemek önerir misinizz bana pratik bşy
Allah zihin açıklığı versin canım okuyunca kuran kursu günlerim aklıma geldiBende Kur'an kursundayım. Çay arası verdik. Burdan çıkınca kızımı hastaneye götürcem eve ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem çocuk odasına gircemakşama yemek önerir misinizz bana pratik bşy
Maşallah ne kadar güzel en güzel mekanBende Kur'an kursundayım. Çay arası verdik. Burdan çıkınca kızımı hastaneye götürcem eve ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem çocuk odasına gircemakşama yemek önerir misinizz bana pratik bşy
Abla nasılsın iş nasıl gidiyor sanki uzun zamandır hatirlaşamadıkAllah zihin açıklığı versin canım okuyunca kuran kursu günlerim aklıma geldi
Mantar sote veya taze fasulye
Bulgur pilavı
Cacık
Aklıma ilk gelenler afiyet olsun
Soğumak için esneme yaptın mı gönül? Video sonunda var mı esneme?Oğluma kahvaltı hazırladım️
Yedirdim️
Bonus Dün gönderdiğin kızla spor yaptım bugün ayy harika yaa çok teşekkür ederim
Hem terledim hemde eğlenceliydi nasıl bitti anlamadım kısa süre yapmama rağmen
Kol ve bacaklarım yanıyor şuan
Aha da saat 11 i geçmiş bile
Kendime kahvaltı hazirlicam şimdi 12 ye kadar yapsam 12 15 de çocuk odasına girmeyi hedefliyorum inşallah
Yok yapamadım kız konuşmaya başlayınca kapattım oğlum zor bekledi zaten gelip almaya çalıştı bi iki kere sabote etti beniSoğumak için esneme yaptın mı gönül? Video sonunda var mı esneme?
Buzlukta nohut varsa nohut dürüm olabilir yanına ayran tamamBende Kur'an kursundayım. Çay arası verdik. Burdan çıkınca kızımı hastaneye götürcem eve ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem çocuk odasına gircemakşama yemek önerir misinizz bana pratik bşy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?