Isınma ve soğuma çok fazla önemli sakatlık ağrı olmaması için kol bacak yanıyor dedin ya iyi çalışmış demek hiç ihmal etme.
emojini sevsinler
Onu başta biraz yaptırdı gibi sanki inşallah duzenli devam edebilirimIsınma ve soğuma çok fazla önemli sakatlık ağrı olmaması için kol bacak yanıyor dedin ya iyi çalışmış demek hiç ihmal etme.
15 dk lık programı yapmadan önce ısınma yap zaten
Ben de bitirdim hala kalkamadımKahvaltım bitti hala oturuyorum
tabak boş kalkabilirsin gönül
Allah hayırlara çıkarsın, bebek emzirmek iyi derlerHayırlı sabahlar herkese
Rüyamda 3 bebek gördüm
1 tanesi benimmiş bide ikiz kız bebek vardı küçücük ama emanetmis onlar
Emziriyordum acaba tutarlar mi derken bırakmadılarSonra ben annelerine nasıl geri vericrm diyordum değişik Bir rüya idi hayırlara çıksın
bende eve taşınınca yeni aldık arçelik ankastre varmı bilmiyorum, kitapçığına bakmak lazım yada netten bakıyım ben kendim camının falan söküp temizliyorum.Varmış genelde bilmiyor muşuz
geçmiş olsun canım Allah şifa versinKp rahatsızmış eşim çıkmış geliyor ben de onlarla çıkayım.
Geçmiş olsun abla Allah şifa versinKp rahatsızmış eşim çıkmış geliyor ben de onlarla çıkayım.
Ben kalktım hem birlikte vakit gecirme hemde oyuncakları döktüm önümeBen de bitirdim hala kalkamadım
Aminn inşallahAllah hayırlara çıkarsın, bebek emzirmek iyi derler
Sen yazınca farkettim ki benim de yemeğim yokmuşBende Kur'an kursundayım. Çay arası verdik. Burdan çıkınca kızımı hastaneye götürcem eve ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem çocuk odasına gircemakşama yemek önerir misinizz bana pratik bşy
Sen çoktan başlamışsındırOdada sedir yataklar var onları çekmek çok zor oluyor.
Kitaplık çok fena benimkiler sığmıyor oraya salona bir kitaplık alıcaz inş bakalım ne zaman.
Hep erteledim bu vesile olsun inşallah yarın tertemiz edeyim
Bir zararımız yok Elhamdülillah ev iş devam şükürler olsun gönülümAbla nasılsın iş nasıl gidiyor sanki uzun zamandır hatirlaşamadık
Yaa çok teşekkür ederimmmBir zararımız yok Elhamdülillah ev iş devam şükürler olsun gönülümzevkle yaptıklarını okuyorum çok yıpratma bedenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?