Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar karbonhidrat fazla kaçınca ki kan şekeri yükselmesi durumunu yaşıyorum 3 gündür enerjim güzeldi şuan yemek.sonrasi aşırı halsiz düştüm
neyse olsun şifa olsun diyeyim

Öğlen oglumu yıkadım
Namaz kıldım hazırlanıp çıktık
Biraz ders çalıştım
Dönüşü park
Sonra eve gelip hamur yogurdum mayalanmaya bıraktım
Malzemeleri hazırladım
Mayalandiktan sonra merdane ile açıp pisirdim
Yemek sonrası sofrayı bıraktım
Mutfagim öylece duruyor
Oglumu uyutucam şimdi sonra bende adam akilli ders calisicam sakin bir şekilde

3+1 135 metre kare evi cekmeceler dolaplar gardolap duvar dolabı yüklük tümüyle nasıl dip köşe temizleyebilirim
Fikirleriniz önerileriniz çok önemli arkadaşlar
Evim aldı başını gidiyor
Böyle devam ederse eşim le aram bozulacak
Eşim titizlik ve düzen hastası sabrediyor ama tükenmek uzere

3+1 135 metre kare evi cekmeceler dolaplar gardolap duvar dolabı yüklük tümüyle nasıl dip köşe temizleyebilirim
Fikirleriniz önerileriniz çok önemli arkadaşlar
Evim aldı başını gidiyor
Geçmiş olsun kendini yormadan yap bence
Birkaç güne böl öyle yap hepsi bir günde olmaz elbet.

Ben de bir odaya giriyorum bir iş için, orda başka birşey dikkatimi çekiyor, onu yapıyorum, o sırada başka yere gitmem icap ediyor oraya gidince ordaki işi görüyorum, her şey yarım yarım gibi.
Her yerde her şey beni bekliyor gibi.

Böyle hallerdeyim 2 - 3 gündür.
Neyse ki bugun çamaşırları kaldırıp bir de süpürünce baya iş bitti.
Dolap ve çekmece içlerine sırayla giricem mesela.
Her gün bir yer.

Ben uzun zamandır üstün körü yapıyorum çekmeceler yüklük vs baya karışık nasıl olacak bilmiyorum
Tek başina altından kalkmam imkansız ama yardıma gelecek kimse yok
Bazen birbirine yardıma giden anne kızları yada kardeşleri gelinleri görünce imreniyorum ama malesef hayatım boyunca herşeye tek başıma yetismem gerekti
Kocamda ailenden bacilardan yardım iste diyor sanki gelecekler gibi
Herkesin işi başından aşkın deyip gecistiriyirum ben inlarin herşeyinle koşarım kostum ama onlar
Neyse dediğini yapmaya çalışacağım haftalar alsada

Tanım bulamadim bdjddkdl

Oğlaklar soğuk oluyorlar sen de öyle misin
Ya evet soğuk bi yapım var ama ilk karşılaşmada öyle oluyor. Alışınca ve tanıdıkça samimiyim. Ama sevmediğim ısınamadığım kişilere ne yaparsan yap sıcak olamam

Tezgah üstünü her zaman düzenli tut erteleme yapma

Sabretmesine gerek yok seni bu kadar üzmesine de dayanamıyorsa pekala seninle birlikte dip köşe yapabilir erkek kuvveti temizlikte çok iyi olur.
Açsın süpürgeyi o süpürsün çeksin koltığu sen sil bak nasıl çabuk biter o iş.

Ha yapmıyorsa maddi durum müsaitse bir yardımcı tut mutlaka. Biriken işler tek seferde elden çıkar sen de o düzeni bozmadan ilerlersin inşallah.

Eş dost kuzen vs varsa teklif bekleme yardımcı olabilir misin diye yardım iste ayıp değil bu hep istemeyelim dedikçe biz çok yıpranıyoruz. Böyle çıkmaza girildiğinde insanın yardıma ihtiyacı oluyor.

Hiç biri olmuyor mu o zaman Bismillah deyip kendin oda oda girişeceksin planlayarak kendine yüklenmeyerek.
Temizlik işçisi yaratılmadık kadınız anneyiz iyi olmadan yapamayız.
Yaptıkça da daha iyi olursun inşallah

Az bi zaman kaldı. Ezberinize güveniyorsanız tarihten başlayın coğrafya ile birlikte

Eşin doğru söylüyor yardım isteme konusunda ama önce kendisinin etmesi lazım ezdirme kendini arkadaşım seni hiç tanımayan birileri olarak sırtındaki yükü hissediyoruz emin ol.
İzin verme kimsenin seni üzmesine.

Ayrıca olumsuz mesajlarda verme kendi beynine haftalar sürer deme o zaman haftalar sürer.

Benimde ne annem ne ablam yardıma gelmezler.
Cam silmekten çok korkardım yeni evliyken anneme derdim gel beraber silelim diye mırın kırın edip geliyordu sonra bi abla geldi sildi birkaç kez baktım olmayacak böyle minnet etme kendin yap dedim her şeyi kendim yapıyorum elimden geldiğince. Bende hevesleniyorum ablasıyla annesiyle iş güç yapanları ama napıyım

Eki Görüntüle 3430877

Ayetin tefsirinde nazar içindir yazmıyor canlar
Ay evet öyle yazıyor. Bu ara dediğim gibi instagramda çok karşıma çıkıyor geçende bi hoca deyince bende öyle düşündüm
Tabi isterim teneffüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…