Düzenli Evimiz & Hayatımız

10 gün önce kız kardeşimi ellerimle 2 otobüsle gidip Dr a götürüp getirdim ama dün ki ölüyorum çok hastayım mesajıma cevap bile vermedi annemlere bile söylememiş söylese de birşey farketmezdi ya neyse
Ne bekliyordum ki oysa ben buyutmustum
Öbür kız kardeşim daha beter yüzüme karşı seni sevmiyorum bile dedi ne çok emeğim var oysa üzerinde
Neyse Rabb'im ne yazdı ise o oluyor bazen ne yapsan olmuyor işte sevmiyorlar

İşte onu yapma artık hayal kimseye hizmetle yükümlü değilsin bu durumda.
Anladıysan vefasızlığı mesafeni hemen koy kendini koruma duvarını hemen ör.

Ben çok geç ördüm ama ördüm diyorum sen zamanında ör baktın niyet samimi değil kendini koru.

Korumazsan bi 5 sene sonra bugün için çok pişman olacaksın.

Kendine yazık etme benim ilk yuvanın yıkılmasında ailemin herseyine koşmam da etkili oldu eski eşim göremiyorsun ama seni kullanıyorlar yarın bir gün düşsen ilk tekmeyi onlar vuracak derdi haklıymış
Benden sana öneri 3 kere mi çağırdılar 2 sine git birine gitme
Sonra sonra 1 ine git 2 sine en son ayda yılda birkere koş

Deniyorum inan ki ama bazen içim bi tuhaf oluyor vicdan azabı çekiyorum yanlış mı yapıyorum diyorum ama yavas yavaş sanırım artık kendimi korumayı öğrenmem lazım yoksa olan bana oluyor. Onlar normal hayatlarına devam ederken onların yüzünden ben terapi alıyorum

Allah ferahlık versin hepimizin gönlüne
Amin
Vicdan azabı değil öğrenilmiş çaresizlik beni sevmeyecekleer çaresizliği seven karşılık beklemeden sever

Çok üzüldüm yaşadıklarına 2. Evliliğin mi ?

İyi akşamlar. Eşim işten aldı beni markete gittik
Eve geldim çamaşır makinesi açtım. Yemek yaptım evi süpürdüm. Yemekler yenip masa toplandıktan sonra mutfağı topladım. Çamaşırlar vardı çamaşırlıkta onları topladım katladım ve yerleştirdim. Oğlum uyuya kaldı koltukta bu akşam vakit geçiremedik fazla.
Şimdi oturdum telefonu elime aldım.

Çok üzüldüm yaşadıklarına 2. Evliliğin mi ?
Evet evlen evlen diye başımın etini yediler sonra boşanmak istiyorum deyince kendin istedin biz destekçi değiliz deyip kenara ceklidiler
Artık alıştım eşim soğuk mesafeli ama şükür işinde gücünde ne kazanırsa evine harcar
Biraz cimri ama olsun
En azından saygısız değil

Allah huzur mutluluk versin inşallah

Canım benim vicdan yaptığın zaman 5 dk bi dur düşün ben ne yapıyorum diye.

Bİrinin hakkına girmiyorsun birine fenalık etmiyorsun sana koşmayana sen niye koşasın?

Vermeden almak Allaha mahsus.

Hani hasta biri olur, anne baba olur huysuz bile olsalar bakmak için gidilir Allah rızası için hizmeti yapılır.

Ama bir temizlik için mesela sana gelemeyip seni çağıranda ne hakkı var Allah aşkına gitmeyip zamanını israf etmeyeceksin.

Haklısın bonus mecburda değilim zaten yapmaya.
Dediğin gibi yapmaya çalışacağım inşallah

Haklısın bonus mecburda değilim zaten yapmaya.
Dediğin gibi yapmaya çalışacağım inşallah
Rabb'im e hep dua et bana zarar veren benim iyi olmamı istemeyen yüzüme gülüp arkamdan cekistiren herkesi benden uzak tut Allahım de kim olursa olsun diye de eklemeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…