- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Sağol bonusTabiki biz de hata yapıyoruz ama bazı şeylerde nasibimizde oluyor hayal.
Yanlıştır belki ama sana öyle bir bilinç olgunluk katar ki sonradan anlarsın.
Sen kendini suçlama hiç bir şey için hele de şartlar seni hata yapmaya itmişse
İşte onu yapma artık hayal kimseye hizmetle yükümlü değilsin bu durumda.Ne güzel maşallah ben herkesin her şeyine koştum elimden geleni yaptım benim ihtiyacım varken kimse gelmedi. şimdi ihtiyaçları olsa yine giderim işte çünkü salagın önde gideyim eşim diyor seni kullanıyorlar kullandırma kendi diye ama işte akıllanmıyorum
Kendine yazık etme benim ilk yuvanın yıkılmasında ailemin herseyine koşmam da etkili oldu eski eşim göremiyorsun ama seni kullanıyorlar yarın bir gün düşsen ilk tekmeyi onlar vuracak derdi haklıymışSağol bonus
Deniyorum inan ki ama bazen içim bi tuhaf oluyor vicdan azabı çekiyorum yanlış mı yapıyorum diyorum ama yavas yavaş sanırım artık kendimi korumayı öğrenmem lazım yoksa olan bana oluyor. Onlar normal hayatlarına devam ederken onların yüzünden ben terapi alıyorumİşte onu yapma artık hayal kimseye hizmetle yükümlü değilsin bu durumda.
Anladıysan vefasızlığı mesafeni hemen koy kendini koruma duvarını hemen ör.
Ben çok geç ördüm ama ördüm diyorum sen zamanında ör baktın niyet samimi değil kendini koru.
Korumazsan bi 5 sene sonra bugün için çok pişman olacaksın.
AminAllah ferahlık versin hepimizin gönlüne
Vicdan azabı değil öğrenilmiş çaresizlik beni sevmeyecekleer çaresizliği seven karşılık beklemeden severDeniyorum inan ki ama bazen içim bi tuhaf oluyor vicdan azabı çekiyorum yanlış mı yapıyorum diyorum ama yavas yavaş sanırım artık kendimi korumayı öğrenmem lazım yoksa olan bana oluyor. Onlar normal hayatlarına devam ederken onların yüzünden ben terapi alıyorum
Çok üzüldüm yaşadıklarınaKendine yazık etme benim ilk yuvanın yıkılmasında ailemin herseyine koşmam da etkili oldu eski eşim göremiyorsun ama seni kullanıyorlar yarın bir gün düşsen ilk tekmeyi onlar vuracak derdi haklıymış
Benden sana öneri 3 kere mi çağırdılar 2 sine git birine gitme
Sonra sonra 1 ine git 2 sine en son ayda yılda birkere koş
Evet evlen evlen diye başımın etini yediler sonra boşanmak istiyorum deyince kendin istedin biz destekçi değiliz deyip kenara ceklidilerÇok üzüldüm yaşadıklarına2. Evliliğin mi ?
Allah huzur mutluluk versin inşallahEvet evlen evlen diye başımın etini yediler sonra boşanmak istiyorum deyince kendin istedin biz destekçi değiliz deyip kenara ceklidiler
Artık alıştım eşim soğuk mesafeli ama şükür işinde gücünde ne kazanırsa evine harcar
Biraz cimri ama olsun
En azından saygısız değil
Oğlağınki niye maviEki Görüntüle 3430983 Ya başağın kalbi kırık
Deniyorum inan ki ama bazen içim bi tuhaf oluyor vicdan azabı çekiyorum yanlış mı yapıyorum diyorum ama yavas yavaş sanırım artık kendimi korumayı öğrenmem lazım yoksa olan bana oluyor. Onlar normal hayatlarına devam ederken onların yüzünden ben terapi alıyorum
Amin insanın geçinmeye gönlü olması lazım bende Rabbimin bir bildiği vardır deyip gecinmenin yollarını arıyorum çünkü ne bir işim ne birikimim ne desteğim varAllah huzur mutluluk versin inşallah
Haklısın bonus mecburda değilim zaten yapmaya.Canım benim vicdan yaptığın zaman 5 dk bi dur düşün ben ne yapıyorum diye.
Bİrinin hakkına girmiyorsun birine fenalık etmiyorsun sana koşmayana sen niye koşasın?
Vermeden almak Allaha mahsus.
Hani hasta biri olur, anne baba olur huysuz bile olsalar bakmak için gidilir Allah rızası için hizmeti yapılır.
Ama bir temizlik için mesela sana gelemeyip seni çağıranda ne hakkı var Allah aşkına gitmeyip zamanını israf etmeyeceksin.
Rabb'im e hep dua et bana zarar veren benim iyi olmamı istemeyen yüzüme gülüp arkamdan cekistiren herkesi benden uzak tut Allahım de kim olursa olsun diye de eklemeyi unutmaHaklısın bonus mecburda değilim zaten yapmaya.
Dediğin gibi yapmaya çalışacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?