Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun sweet benimde boğazım ağrıyor havalarda iyi neden oldu anlamadım

Bazı insanlar aile konusunda ne kadar sanşlılar kendi hayatıma çocukluğuma bakıyorum nelerle baş etmişim nelerle savaşmışım nelere yenilmişim. Beynimde kalbimde söyleyemediklerim çığ gibi
Başka birinin sıkıntısında senin de canlanıyor tekrar dimi

Her şey yazılmıyor işte hayal neler neler olup bitiyor izler bırakıyor.

Ona ne verdiysen kendin de iç swetim geçmiş olsun c vitamini varsa hemen iç şifa olsun inşallah

Geçmiş olsun sweet benimde boğazım ağrıyor havalarda iyi neden oldu anlamadım
Teşekkür ederim hayal. Sana da geçmiş olsun. Bende üşüttüğümü düşünmüyorum da temizlik yaparken cereyanda mı kaldım diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim hayal. Sana da geçmiş olsun. Bende üşüttüğümü düşünmüyorum da temizlik yaparken cereyanda mı kaldım diye düşünüyorum.
Temizlikten sonra Pinhan da hasta olmuştu çok yorgunluk güçsüz bırakıyor o ara mikrop virüs aldıysan hasta olmak kolaylaşıyor

Kaç defa aradım yıllar içinde bir bilseniz sürünerek ev supurdugum günler oldu bu halimi bilmelerine rağmen gelmediler
Ama ben onları reddedince yalnız bırakmakla suclanmakla karşı karşıya kaldım eşim karşısında sahipsiz hissetmemek için
Kendi kendime haletsem daha iyi olacak eşim in de sağlığı iyi değil

Başka birinin sıkıntısında senin de canlanıyor tekrar dimi

Her şey yazılmıyor işte hayal neler neler olup bitiyor izler bırakıyor.
Evet arkadaş yazınca kendimi gördüm bian şuan başıma ağrı girdi.
Ne izler var bonus inan bazen tasıyamıyorum.
O izlere mi yanayım yoksa o izler yüzünden hayatımda yaptığım yanlış kararlara mı yanıyım bilmiyorum.
Bazen öyle çıkmaza giriyorum ki Allah yardımcım olsun

Bazı insanlar aile konusunda ne kadar sanşlılar kendi hayatıma çocukluğuma bakıyorum nelerle baş etmişim nelerle savaşmışım nelere yenilmişim. Beynimde kalbimde söyleyemediklerim çığ gibi
Mesela gelinimiz 6 yıllık evli her işine herseyine annesi yengeleri kız kardeşleri yetişir asla tek bırakmazlar

Rabbim sıkıntılarını zorluklarıni sevince mutluluğa hayra çevirsin kardeşim

Mesela gelinimiz 6 yıllık evli her işine herseyine annesi yengeleri kız kardeşleri yetişir asla tek bırakmazlar
Ne güzel maşallah ben herkesin her şeyine koştum elimden geleni yaptım benim ihtiyacım varken kimse gelmedi. şimdi ihtiyaçları olsa yine giderim işte çünkü salagın önde gideyim eşim diyor seni kullanıyorlar kullandırma kendi diye ama işte akıllanmıyorum

Bende de var o salaklık

Tabiki biz de hata yapıyoruz ama bazı şeylerde nasibimizde oluyor hayal.
Yanlıştır belki ama sana öyle bir bilinç olgunluk katar ki sonradan anlarsın.

Sen kendini suçlama hiç bir şey için hele de şartlar seni hata yapmaya itmişse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…