Geçmiş olsun sweet benimde boğazım ağrıyor havalarda iyi neden oldu anlamadımŞifayı kaptım arkadaşlar. Fenayım. Ahsende hafif öksürük var arada böyle kısık kısık gibi tarif edemiyorum da. Kozalak şurubu ve udi hindi verdim ona uyumadan. İnşallah onun ilerlemez ben bi şekilde geçiririm de
Başka birinin sıkıntısında senin de canlanıyor tekrar dimiBazı insanlar aile konusunda ne kadar sanşlılar kendi hayatıma çocukluğuma bakıyorum nelerle baş etmişim nelerle savaşmışım nelere yenilmişim. Beynimde kalbimde söyleyemediklerim çığ gibi
Ona ne verdiysen kendin de iç swetim geçmiş olsun c vitamini varsa hemen iç şifa olsun inşallahŞifayı kaptım arkadaşlar. Fenayım. Ahsende hafif öksürük var arada böyle kısık kısık gibi tarif edemiyorum da. Kozalak şurubu ve udi hindi verdim ona uyumadan. İnşallah onun ilerlemez ben bi şekilde geçiririm de
Teşekkür ederim hayal. Sana da geçmiş olsun. Bende üşüttüğümü düşünmüyorum da temizlik yaparken cereyanda mı kaldım diye düşünüyorum.Geçmiş olsun sweet benimde boğazım ağrıyor havalarda iyi neden oldu anlamadım
Udi hindi içemem de benOna ne verdiysen kendin de iç swetim geçmiş olsun c vitamini varsa hemen iç şifa olsun inşallah
Temizlikten sonra Pinhan da hasta olmuştu çok yorgunluk güçsüz bırakıyor o ara mikrop virüs aldıysan hasta olmak kolaylaşıyorTeşekkür ederim hayal. Sana da geçmiş olsun. Bende üşüttüğümü düşünmüyorum da temizlik yaparken cereyanda mı kaldım diye düşünüyorum.
Kaç defa aradım yıllar içinde bir bilseniz sürünerek ev supurdugum günler oldu bu halimi bilmelerine rağmen gelmedilerSabretmesine gerek yok seni bu kadar üzmesine de dayanamıyorsa pekala seninle birlikte dip köşe yapabilir erkek kuvveti temizlikte çok iyi olur.
Açsın süpürgeyi o süpürsün çeksin koltığu sen sil bak nasıl çabuk biter o iş.
Ha yapmıyorsa maddi durum müsaitse bir yardımcı tut mutlaka. Biriken işler tek seferde elden çıkar sen de o düzeni bozmadan ilerlersin inşallah.
Eş dost kuzen vs varsa teklif bekleme yardımcı olabilir misin diye yardım iste ayıp değil bu hep istemeyelim dedikçe biz çok yıpranıyoruz. Böyle çıkmaza girildiğinde insanın yardıma ihtiyacı oluyor.
Hiç biri olmuyor mu o zaman Bismillah deyip kendin oda oda girişeceksin planlayarak kendine yüklenmeyerek.
Temizlik işçisi yaratılmadık kadınız anneyiz iyi olmadan yapamayız.
Yaptıkça da daha iyi olursun inşallah
Evet arkadaş yazınca kendimi gördüm bian şuan başıma ağrı girdi.Başka birinin sıkıntısında senin de canlanıyor tekrar dimi
Her şey yazılmıyor işte hayal neler neler olup bitiyor izler bırakıyor.
Niye içemezsin kız çocuk gibi zehir değil ya üstüne limon sık ağzına limonun silemeyeceği tat yokUdi hindi içemem de benkozalak alcam bide redoxon alcam hemen c vitamini var içinde
Mesela gelinimiz 6 yıllık evli her işine herseyine annesi yengeleri kız kardeşleri yetişir asla tek bırakmazlarBazı insanlar aile konusunda ne kadar sanşlılar kendi hayatıma çocukluğuma bakıyorum nelerle baş etmişim nelerle savaşmışım nelere yenilmişim. Beynimde kalbimde söyleyemediklerim çığ gibi
Rabbim sıkıntılarını zorluklarıni sevince mutluluğa hayra çevirsin kardeşimEvet arkadaş yazınca kendimi gördüm bian şuan başıma ağrı girdi.
Ne izler var bonus inan bazen tasıyamıyorum.
O izlere mi yanayım yoksa o izler yüzünden hayatımda yaptığım yanlış kararlara mı yanıyım bilmiyorum.
Bazen öyle çıkmaza giriyorum ki Allah yardımcım olsun
Ne güzel maşallah ben herkesin her şeyine koştum elimden geleni yaptım benim ihtiyacım varken kimse gelmedi. şimdi ihtiyaçları olsa yine giderim işte çünkü salagın önde gideyim eşim diyor seni kullanıyorlar kullandırma kendi diye ama işte akıllanmıyorumMesela gelinimiz 6 yıllık evli her işine herseyine annesi yengeleri kız kardeşleri yetişir asla tek bırakmazlar
Seninde inşallahRabbim sıkıntılarını zorluklarıni sevince mutluluğa hayra çevirsin kardeşim
AminSeninde inşallah
Bende de var o salaklıkNe güzel maşallah ben herkesin her şeyine koştum elimden geleni yaptım benim ihtiyacım varken kimse gelmedi. şimdi ihtiyaçları olsa yine giderim işte çünkü salagın önde gideyim eşim diyor seni kullanıyorlar kullandırma kendi diye ama işte akıllanmıyorum
Evet arkadaş yazınca kendimi gördüm bian şuan başıma ağrı girdi.
Ne izler var bonus inan bazen tasıyamıyorum.
O izlere mi yanayım yoksa o izler yüzünden hayatımda yaptığım yanlış kararlara mı yanıyım bilmiyorum.
Bazen öyle çıkmaza giriyorum ki Allah yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?