- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Lütfen böyle söyleme,sen özünde iyi bir insansın işte bu yüzden.Ne güzel maşallah ben herkesin her şeyine koştum elimden geleni yaptım benim ihtiyacım varken kimse gelmedi. şimdi ihtiyaçları olsa yine giderim işte çünkü salagın önde gideyim eşim diyor seni kullanıyorlar kullandırma kendi diye ama işte akıllanmıyorum
Maşallah şanslıymışsın baba konusunda teneffüs.Ben de senin gibiyim.
Tabularla büyütüldük.
Üstelik annem çok hastaydı hep aniden öleceğini düşünürdüm nefes alıyor mu diye bazen uyurken kontrol ederdim.
Pek gezemedik,içemedik,yiyemedik öyle bir maddi zorluklarla büyütüldük.
Hele ki ortanca çocuk olmak ben gibi
Sanki sevgisizlikle büyütülmüş gibi
Ama bol bol oynardık, annemde babamda o günün şartlarında bile kaliteli insanlardı yinede Allah razı olsun.
Babama o kadar çok benziyorum ki annemle anlaşamazdım çünkü katı ve mesafeliydi.
Babamsa dışarı da sert evde bizimle muhabbetli yumuşak bir babaydı.
Mizaç olarak tıpatıp babama benziyorum tip olaraktabi insan babasına bu kadar mı benzer gibisinden.
Bugün babamın elbiselerini ütüledim kardeşimle konuşuyorduk giyinmeyi seviyor ve kendine yakışanı giyebiliyor çok zevklidir ya aynı ben dedim bende giyinmeyi çok severim.Bi abla ya Teneffüs sen çuval da giysen yakışıyor derdi bize neden böyle yakışmıyor derdi sağolsun.
Babamda bi arkadaşı ya sen ne giysen sana yakışıyor bize böyle durmuyor diye köyde derlermiş.
Valla bilmiyorum öyle duygulandım yazdım canım kusura bakma uzatmışım.
Senin canını sıkan nedir?
Benim de öyle çok var içimde yaralar çocukluk resmimi buzdolabına astım arada içlenip bakıyorum.
Kv resmi görmüş aa Taha aynı ona benziyor demiş.İnan hayalcim bir gün nazlanamadım sezeryan ağrılarıyla bebişlerime tek baktım.
İki defa da kürtaj oldum hep benden bir büyük ablam var onun emeği üzerimde annem gibi hissederdim azıcık kırgınlık yaşadım bu ara ama asla hakkını ödeyemem elimden geldiğince ona yardım ediyoruz her konuda eşimde bende.
Yaa ne biliyim, kendisi anlamıyor ama ben anlıyorum, olmuyoNeyin stresi o zaman deli deli konuşuyon
İçini yapsaydın otururken sarardık hep birlikte çok severim. Bi kaç kişi sarma sarıp sohpet etmeyi ☺SAlı günü için kermes görevindeyim sarma sarıcakmışız
Kız niye olmasın ya maşayla yapıyon zaten olmaması mümkansızYaa ne biliyim, kendisi anlamıyor ama ben anlıyorum, olmuyoşöyle harbi güzel olmuyo yani, illa ki oluyo da..
Öf neyse valla bi atlatıyım da inşallah. Bana dert yani bu, bu gece.
Sprey sıkarım bol bol, olur gider tamam
Limon sür pinhancimYarın sabah 1 saat daha erken kalkıp kızların saçına maşa yapıcam
Dans yarışmaları var okulda.
Kızlarımdan birinin saçı baya zor şekil alıyor acayip ince telli ve düz.
Sprey sıkıcam.
Ama bir bukle yaparken, önceki yaptığım bukle akıyo o kadar zor ki, napıcaksam Allah yardımcım olsunStres altındayım resmen.
İnşallah güzel olur.
Gerçi kendisi hemen beğeniyo yavrum, olmadığını düşünmüyor
Eşinin burcu ne teneffüs ?Lütfen böyle söyleme,sen özünde iyi bir insansın işte bu yüzden.
Böyle insan kalmamış inan bu doğru.
İnsanlar hep çıkar ilişkisi yaşıyor.
Benim eşimde sen gibidir herkesin herşeyine koşar
Sonra sinir olsamda Onun gibiside yok be Teneffüs diyorum çünkü çok merhametli bundan dolayı biliyorum.
Şimdi böyle söyleyince aklıma bir sahabi ve hadis geldi
Bir gün bir adam üzeri ıslak ayakkabıları elinde mescidin önünden geçiyor.
Resûlullah ta bu adam cennetliktir diyor.
Sahabe bu adamı merak ediyor tabi onun böyle övülmesine layık olan yaptığı ibadet nedir diye takibe alıyorlar en son adama söylüyorlar Resûlullah senin için böyle söyledi diye.
Adamda ben her gece uyumadan önce kalbimde kimseye kin tutmadan yatıyorum diyor.O sahabi Ebu zer Gıfaridir.
Hiçbir şeyi küçümsememek gerekiyor Rabbim bu kirlenmiş dünyada çıkar ilişkisi düşünmeden iyilik sever insanların olduğunu her daim bizlere göstersin.amin
Eğer ki birilerini okuyup rahatlamak istiyorsan Resûlullahı oku lütfen Onun yaşantısı bizlere en doğru örnektir ve sahabeyi o zaman beni çok daha iyi anlayacaksın.
Ben sahabeye hayranım bir çoğunu da tanıyorum.Keşke onlar gibi olabilsek keşke..
Ortak yanımız varmışMaşallah şanslıymışsın baba konusunda teneffüs.
Bende babamdan yana yaralıyım.
Ortanca çocuğum bende
Yok ya lanetli döngü gibi bu soru hahahaEşinin burcu ne teneffüs ?
Akrep burcuEşinin burcu ne teneffüs ?
Ne örüyosun bacı? Söyledin de kaçırdımsa afedersin.Annem örünce bi sererdi koltuğa ona benzedim iyice. 3 yumak az geldi gözüme biraz daha örüp püskül yapıcam.
Çocuğum yok canım sağolOrtak yanımız varmış
İnşallah eşin çocuklarınla huzurlu sevgi dolu bir hayat geçirirsin canım.
Hepsi bir imtihan zor ama geçici dünya işte sen, seni en iyi anlayan dosta sığın.
Ama oraya bağlanıyor işteYok ya lanetli döngü gibi bu soru hahaha
Bende teraziAkrep burcuinatçılığı da var bence
Acemi kuaförüm sanırsamKız niye olmasın ya maşayla yapıyon zaten olmaması mümkansız
Ne zaman Deren? Bukleleri yapmadan önce mi? Şeye anlatır gibi anlatırsan mümkünse..Limon sür pinhancim
Maşallah,bayıldım ciddenAnnem örünce bi sererdi koltuğa ona benzedim iyice. 3 yumak az geldi gözüme biraz daha örüp püskül yapıcam.
Evet canimAcemi kuaförüm sanırsam
Ne zaman Deren? Bukleleri yapmadan önce mi? Şeye anlatır gibi anlatırsan mümkünse..
Ay maşallah bonus harika olmuş ellerine sağlık bende örgü çok severim bitince de atarsan görelim nasıl olduğunuAnnem örünce bi sererdi koltuğa ona benzedim iyice. 3 yumak az geldi gözüme biraz daha örüp püskül yapıcam.
Maşallah,bayıldım cidden
Övemiyorum şimdi çokta bakmim renkli gözlerin nazarı var diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?