Düzenli Evimiz & Hayatımız

Lütfen böyle söyleme,sen özünde iyi bir insansın işte bu yüzden.
Böyle insan kalmamış inan bu doğru.
İnsanlar hep çıkar ilişkisi yaşıyor.
Benim eşimde sen gibidir herkesin herşeyine koşar
Sonra sinir olsamda Onun gibiside yok be Teneffüs diyorum çünkü çok merhametli bundan dolayı biliyorum.
Şimdi böyle söyleyince aklıma bir sahabi ve hadis geldi
Bir gün bir adam üzeri ıslak ayakkabıları elinde mescidin önünden geçiyor.
Resûlullah ta bu adam cennetliktir diyor.
Sahabe bu adamı merak ediyor tabi onun böyle övülmesine layık olan yaptığı ibadet nedir diye takibe alıyorlar en son adama söylüyorlar Resûlullah senin için böyle söyledi diye.
Adamda ben her gece uyumadan önce kalbimde kimseye kin tutmadan yatıyorum diyor. O sahabi Ebu zer Gıfaridir.
Hiçbir şeyi küçümsememek gerekiyor Rabbim bu kirlenmiş dünyada çıkar ilişkisi düşünmeden iyilik sever insanların olduğunu her daim bizlere göstersin.amin
Eğer ki birilerini okuyup rahatlamak istiyorsan Resûlullahı oku lütfen Onun yaşantısı bizlere en doğru örnektir ve sahabeyi o zaman beni çok daha iyi anlayacaksın.
Ben sahabeye hayranım bir çoğunu da tanıyorum. Keşke onlar gibi olabilsek keşke..

Maşallah şanslıymışsın baba konusunda teneffüs.
Bende babamdan yana yaralıyım.
Ortanca çocuğum bende

Neyin stresi o zaman deli deli konuşuyon
Yaa ne biliyim, kendisi anlamıyor ama ben anlıyorum, olmuyo şöyle harbi güzel olmuyo yani, illa ki oluyo da..
Öf neyse valla bi atlatıyım da inşallah. Bana dert yani bu, bu gece.

Sprey sıkarım bol bol, olur gider tamam

Kız niye olmasın ya maşayla yapıyon zaten olmaması mümkansız

Limon sür pinhancim

Eşinin burcu ne teneffüs ?

Maşallah şanslıymışsın baba konusunda teneffüs.
Bende babamdan yana yaralıyım.
Ortanca çocuğum bende
Ortak yanımız varmış
İnşallah eşin çocuklarınla huzurlu sevgi dolu bir hayat geçirirsin canım.
Hepsi bir imtihan zor ama geçici dünya işte sen, seni en iyi anlayan dosta sığın.

Annem örünce bi sererdi koltuğa ona benzedim iyice. 3 yumak az geldi gözüme biraz daha örüp püskül yapıcam.
Ay maşallah bonus harika olmuş ellerine sağlık bende örgü çok severim bitince de atarsan görelim nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…