Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin insanın geçinmeye gönlü olması lazım bende Rabbimin bir bildiği vardır deyip gecinmenin yollarını arıyorum çünkü ne bir işim ne birikimim ne desteğim var
Çalışamaz mısın ? Mutsuzsan evliliğinde kendi ayakların üstünde durabilirsin. Tek taraflı geçinmeye çalışmak sana eziyet

İyi akşamlar

Kızlarla Ters Yüz filmini izledik epeydir izlemediğimiz bir filmdi çok iyi geldi.

Filmin ikincisi gelecek karne günü hevesle bekliyorum.
Ay az önce kardeşim fragmanını atmış birlikte izlemiştik daha önce

Rabbim sana güç kuvvet versin gerisin boş ver dusmeni bekleyenlere fırsat verme kardeşim
Düştüm herkes bir günde değişti düşmanım dost dostum düşmanım oldu
Ama düşüren Rabbim kaldırdı
Düşeceğiz de hata edeceğiz kuluz insaniz sonuçta ama unutma Yusuf'u Kuyuya atan da kuyudan cikaranda bunlara izin veren müsade eden de Rabbim biz bilemeyiz şer dediğimiz hayır hayır sandığımız şer olur
Sen Yeter ki Rabbime güven
Hiç birimiz 4 4 Luk değiliz ki
Kendini sakın küçük görme

renax bende denemek istiyorum ne kadara aldın bide hangi marketlerde var
Bizim burada sıradan bi marketten aldım.
Ama Tarım kooperatifte var diye biliyorum.
Şu yahudi markalardan kurtulduk üretenden Allah razı olsun
Üzerinde Türkiye'nin ilk jel tableti yazıyordu

Çalışamaz mısın ? Mutsuzsan evliliğinde kendi ayakların üstünde durabilirsin. Tek taraflı geçinmeye çalışmak sana eziyet
Eşimin zararı yok çok şükür herşey sevgi aşk değilmiş öğrendim malesef ilk eşim sensiz ölürüm derdi ama 2 sene beni ayakta uyutmuş boşanırken içinden şeytan çıktı
Sevgi sözcükleri hediyrler vs anlamsız artık
Erkeklere asla güven olmaz

Çok geçmiş olsun bi an önce toparlasın inşallah yavruşun
Çok sağol amin Allah razı olsun
Acilden gelince daha iyiydi annemlerde günü geçirelim dedik.
Akşam tekrardan başladı karnım ağrıyor dedi havlu ısıttım karnına koyduk.Annem sırtına ovaladı vs.
Gaviscon verdik uzanıyor inş.başlamaz tekrardan.

Zor şeyler yaşamışsın inşallah bundan sonra güzel olur

Geçmiş olsun yavruya

Temizlikten sonra Pinhan da hasta olmuştu çok yorgunluk güçsüz bırakıyor o ara mikrop virüs aldıysan hasta olmak kolaylaşıyor
Muhtemelen öyle oluyor bonus
Niye içemezsin kız çocuk gibi zehir değil ya üstüne limon sık ağzına limonun silemeyeceği tat yok
Ay ben böyleyim. Küçükken de öyleydim şurup falan içiremezlerdi ellerimi biri tutar ağzımı biri açardı maşallahı var benim kızın bana çekmemiş şükür
Geçmiş olsun kızlar

Teşekkür ederim canlar

Bazı insanlar aile konusunda ne kadar sanşlılar kendi hayatıma çocukluğuma bakıyorum nelerle baş etmişim nelerle savaşmışım nelere yenilmişim. Beynimde kalbimde söyleyemediklerim çığ gibi
Ben de senin gibiyim.
Tabularla büyütüldük.
Üstelik annem çok hastaydı hep aniden öleceğini düşünürdüm nefes alıyor mu diye bazen uyurken kontrol ederdim.
Pek gezemedik,içemedik,yiyemedik öyle bir maddi zorluklarla büyütüldük.
Hele ki ortanca çocuk olmak ben gibi
Sanki sevgisizlikle büyütülmüş gibi
Ama bol bol oynardık, annemde babamda o günün şartlarında bile kaliteli insanlardı yinede Allah razı olsun.
Babama o kadar çok benziyorum ki annemle anlaşamazdım çünkü katı ve mesafeliydi.
Babamsa dışarı da sert evde bizimle muhabbetli yumuşak bir babaydı.
Mizaç olarak tıpatıp babama benziyorum tip olaraktabi insan babasına bu kadar mı benzer gibisinden.
Bugün babamın elbiselerini ütüledim kardeşimle konuşuyorduk giyinmeyi seviyor ve kendine yakışanı giyebiliyor çok zevklidir ya aynı ben dedim bende giyinmeyi çok severim. Bi abla ya Teneffüs sen çuval da giysen yakışıyor derdi bize neden böyle yakışmıyor derdi sağolsun.
Babamda bi arkadaşı ya sen ne giysen sana yakışıyor bize böyle durmuyor diye köyde derlermiş.
Valla bilmiyorum öyle duygulandım yazdım canım kusura bakma uzatmışım.
Senin canını sıkan nedir?
Benim de öyle çok var içimde yaralar çocukluk resmimi buzdolabına astım arada içlenip bakıyorum.
Kv resmi görmüş aa Taha aynı ona benziyor demiş. İnan hayalcim bir gün nazlanamadım sezeryan ağrılarıyla bebişlerime tek baktım.
İki defa da kürtaj oldum hep benden bir büyük ablam var onun emeği üzerimde annem gibi hissederdim azıcık kırgınlık yaşadım bu ara ama asla hakkını ödeyemem elimden geldiğince ona yardım ediyoruz her konuda eşimde bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…