Çalışamaz mısın ? Mutsuzsan evliliğinde kendi ayakların üstünde durabilirsin. Tek taraflı geçinmeye çalışmak sana eziyetAmin insanın geçinmeye gönlü olması lazım bende Rabbimin bir bildiği vardır deyip gecinmenin yollarını arıyorum çünkü ne bir işim ne birikimim ne desteğim var
Ay az önce kardeşim fragmanını atmış birlikte izlemiştik daha önceİyi akşamlar
Kızlarla Ters Yüz filmini izledik epeydir izlemediğimiz bir filmdi çok iyi geldi.
Filmin ikincisi gelecek karne günü hevesle bekliyorum.
Rabbim sana güç kuvvet versin gerisin boş ver dusmeni bekleyenlere fırsat verme kardeşimBenimde ne annem ne ablam yardıma gelmezler.
Cam silmekten çok korkardım yeni evliyken anneme derdim gel beraber silelim diye mırın kırın edip geliyordu sonra bi abla geldi sildi birkaç kez baktım olmayacak böyle minnet etme kendin yap dedim her şeyi kendim yapıyorum elimden geldiğince. Bende hevesleniyorum ablasıyla annesiyle iş güç yapanları ama napıyım
Denedim ama sağlığım el vermiyor etraf çakal dolu birdeÇalışamaz mısın ? Mutsuzsan evliliğinde kendi ayakların üstünde durabilirsin. Tek taraflı geçinmeye çalışmak sana eziyet
Bizim burada sıradan bi marketten aldım.renax bende denemek istiyorum ne kadara aldın bide hangi marketlerde var
Oğlum da çok istiyor Rabbim gidebilmeyi nasip eder inşallah biraz birikim yapmam lazımAy az önce kardeşim fragmanını atmış birlikte izlemiştik daha önce
Eşimin zararı yok çok şükür herşey sevgi aşk değilmiş öğrendim malesef ilk eşim sensiz ölürüm derdi ama 2 sene beni ayakta uyutmuş boşanırken içinden şeytan çıktıÇalışamaz mısın ? Mutsuzsan evliliğinde kendi ayakların üstünde durabilirsin. Tek taraflı geçinmeye çalışmak sana eziyet
Çok sağol amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun bi an önce toparlasın inşallah yavruşun
Şifayı kaptım arkadaşlar. Fenayım. Ahsende hafif öksürük var arada böyle kısık kısık gibi tarif edemiyorum da. Kozalak şurubu ve udi hindi verdim ona uyumadan. İnşallah onun ilerlemez ben bi şekilde geçiririm de
Geçmiş olsun kızlarGeçmiş olsun sweet benimde boğazım ağrıyor havalarda iyi neden oldu anlamadım
Şifayı kaptım arkadaşlar. Fenayım. Ahsende hafif öksürük var arada böyle kısık kısık gibi tarif edemiyorum da. Kozalak şurubu ve udi hindi verdim ona uyumadan. İnşallah onun ilerlemez ben bi şekilde geçiririm de
Geçmiş olsunGeçmiş olsun sweet benimde boğazım ağrıyor havalarda iyi neden oldu anlamadım
Zor şeyler yaşamışsın inşallah bundan sonra güzel olurEşimin zararı yok çok şükür herşey sevgi aşk değilmiş öğrendim malesef ilk eşim sensiz ölürüm derdi ama 2 sene beni ayakta uyutmuş boşanırken içinden şeytan çıktı
Sevgi sözcükleri hediyrler vs anlamsız artık
Erkeklere asla güven olmaz
İnşallahOğlum da çok istiyor Rabbim gidebilmeyi nasip eder inşallah biraz birikim yapmam lazım
Geçmiş olsun yavruyaÇok sağol amin Allah razı olsun
Acilden gelince daha iyiydi annemlerde günü geçirelim dedik.
Akşam tekrardan başladı karnım ağrıyor dedi havlu ısıttım karnına koyduk.Annem sırtına ovaladı vs.
Gaviscon verdik uzanıyor inş.başlamaz tekrardan.
Ne güzel bi sözmüş bonus-Hayal
Düğümü kim bağladıysa en iyi o çözer sözü çok güzel değil mi? Diziyi izlemek hep aklımda aslında
Sağol Allah razı olsun.Geçmiş olsun yavruya
Muhtemelen öyle oluyor bonusTemizlikten sonra Pinhan da hasta olmuştu çok yorgunluk güçsüz bırakıyor o ara mikrop virüs aldıysan hasta olmak kolaylaşıyor
Ay ben böyleyim. Küçükken de öyleydim şurup falan içiremezlerdi ellerimi biri tutar ağzımı biri açardıNiye içemezsin kız çocuk gibi zehir değil ya üstüne limon sık ağzına limonun silemeyeceği tat yok
Geçmiş olsun kızlar
Teşekkür ederim canlarGeçmiş olsun
Ben de senin gibiyim.Bazı insanlar aile konusunda ne kadar sanşlılar kendi hayatıma çocukluğuma bakıyorum nelerle baş etmişim nelerle savaşmışım nelere yenilmişim. Beynimde kalbimde söyleyemediklerim çığ gibi
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahSağol Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?