Yumağı bitircem diye bi kahve yapamadım kendime afiyet olsunNe güzel bi sözmüş bonus
Balkonda tek başıma kahve içiyorum video çok iyi geldi, içime ferahladı teşekkür ederim attığın için
Çok geçmiş olsun sweet Allah şifalar versinŞifayı kaptım arkadaşlar. Fenayım. Ahsende hafif öksürük var arada böyle kısık kısık gibi tarif edemiyorum da. Kozalak şurubu ve udi hindi verdim ona uyumadan. İnşallah onun ilerlemez ben bi şekilde geçiririm de
Sağol abla Allah razı olsunÇok geçmiş olsun sweet Allah şifalar versin
Sağolun,Allah razı olsun..Şuan uyuyor inş.gece falan ağrısı olmazRabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Hayalim sanada geçmiş olsun Akılla Şifalar versinGeçmiş olsun sweet benimde boğazım ağrıyor havalarda iyi neden oldu anlamadım
Ben uzun zamandır üstün körü yapıyorum çekmeceler yüklük vs baya karışık nasıl olacak bilmiyorum
Tek başina altından kalkmam imkansız ama yardıma gelecek kimse yok
Bazen birbirine yardıma giden anne kızları yada kardeşleri gelinleri görünce imreniyorum ama malesef hayatım boyunca herşeye tek başıma yetismem gerekti
Kocamda ailenden bacilardan yardım iste diyor sanki gelecekler gibi
Herkesin işi başından aşkın deyip gecistiriyirum ben inlarin herşeyinle koşarım kostum ama onlar
Neyse dediğini yapmaya çalışacağım haftalar alsada
Üzdünüz kızlar...Ne güzel maşallah ben herkesin her şeyine koştum elimden geleni yaptım benim ihtiyacım varken kimse gelmedi. şimdi ihtiyaçları olsa yine giderim işte çünkü salagın önde gideyim eşim diyor seni kullanıyorlar kullandırma kendi diye ama işte akıllanmıyorum
Allah şifa versinŞifayı kaptım arkadaşlar. Fenayım. Ahsende hafif öksürük var arada böyle kısık kısık gibi tarif edemiyorum da. Kozalak şurubu ve udi hindi verdim ona uyumadan. İnşallah onun ilerlemez ben bi şekilde geçiririm de
Üzgün emojisi bırakacaktım buraya yazıyım dedimSAlı günü için kermes görevindeyim sarma sarıcakmışız
Rabbim razı olsun canımÜzdünüz kızlar...
Konuşmuşsunuz, söylenecekler söylenmiş.
İyi dilekler dualar...
Benden de güzel dualar size gelsin.
Zaten buradaki arkadaşlarıma hep duacıyım, herkesin her ne dileği varsa...
İnsan ailesini seçemiyor.Soğuk ailelere, insan kullanan birinci derece yakınlara çok şaşırırım. Hiç anlan veremediğim bir şeydir bu. Nasıl olabilir diye? Lakin, insan buna da bir imtihan gözüyle bakarsa belki bir nebze rahatlar.
Anneler, kardeşler ne kadar yakın oysa ki. Ama sana zararı varsa, onlar bile olsa az geri dursunlar. Bunu yapın kızlar
Allah güç kuvvet versin.
Eşlerinizle kurduğunuz ailede mutluluklar versin, size eksiklik hissettirmeyecek güzel mutluluklar...
ilimtalepedenanne Yaşadıkların için üzüldüm, vardır bir hayır. Bu evliliğinde umarım maddi manevi her türlü güzellikleri yaşarsın
Bakara suresini aç evde sesli sesli. Huzur garantiliAllah pişman etmesin. Eşinin nasıl biri olmasını istersen eşin de öyle olsun inşallah, Allaha zor yok. Dua edelim her şey mümkün
Sarıldım sizlere
Azizenin balık satması gibi sarma satarım çoluk çocuğaÜzgün emojisi bırakacaktım buraya yazıyım dedim
Bırahma gendini
Ponponlu kırmızı beren de varsa daha çok dikkat çekersinAzizenin balık satması gibi sarma satarım çoluk çocuğa
Ponponlu kırmızı beren de varsa daha çok dikkat çekersin
Bıçağa bi dilim elma batırıp uzatan olsa şu an hayır dememİyi geceler kızlar napıyonuz bakım bu saatlerde hiç girmezdim mutfakta otururdum bu saatte meyve☺ yerken aklıma geldi kızlara bakıyım dedim
Çerez gibi biter yav, sen sar yeterki. Hazır sarılmış sarma her zaman makbuldür.Sarma çabuk biter zaten çok yorulmayız diye düşünüyorum 3.sene bu sıra bana geldi diğer arkadaşlar çok yaptılar
Tabiki bonuscum istediği elma olsunBıçağa bi dilim elma batırıp uzatan olsa şu an hayır demem
Neyin stresi o zaman deli deli konuşuyonYarın sabah 1 saat daha erken kalkıp kızların saçına maşa yapıcam
Dans yarışmaları var okulda.
Kızlarımdan birinin saçı baya zor şekil alıyor acayip ince telli ve düz.
Sprey sıkıcam.
Ama bir bukle yaparken, önceki yaptığım bukle akıyo o kadar zor ki, napıcaksam Allah yardımcım olsunStres altındayım resmen.
İnşallah güzel olur.
Gerçi kendisi hemen beğeniyo yavrum, olmadığını düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?