Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun sweet Allah şifalar versin

Üzdünüz kızlar...
Konuşmuşsunuz, söylenecekler söylenmiş.
İyi dilekler dualar...
Benden de güzel dualar size gelsin.
Zaten buradaki arkadaşlarıma hep duacıyım, herkesin her ne dileği varsa...

İnsan ailesini seçemiyor.Soğuk ailelere, insan kullanan birinci derece yakınlara çok şaşırırım. Hiç anlan veremediğim bir şeydir bu. Nasıl olabilir diye? Lakin, insan buna da bir imtihan gözüyle bakarsa belki bir nebze rahatlar.
Anneler, kardeşler ne kadar yakın oysa ki. Ama sana zararı varsa, onlar bile olsa az geri dursunlar. Bunu yapın kızlar
Allah güç kuvvet versin.
Eşlerinizle kurduğunuz ailede mutluluklar versin, size eksiklik hissettirmeyecek güzel mutluluklar...
ilimtalepedenanne Yaşadıkların için üzüldüm, vardır bir hayır. Bu evliliğinde umarım maddi manevi her türlü güzellikleri yaşarsın
Bakara suresini aç evde sesli sesli. Huzur garantili Allah pişman etmesin. Eşinin nasıl biri olmasını istersen eşin de öyle olsun inşallah, Allaha zor yok. Dua edelim her şey mümkün

Sarıldım sizlere

Allah şifa versin
Bi yerde çocukların boyundan aşağı göğsüne,sırtına ılıtılmış çörekotu yağı sürüp gece uyutunca sabahında toparlandığını duydum.

Rabbim razı olsun canım

Yarın sabah 1 saat daha erken kalkıp kızların saçına maşa yapıcam
Dans yarışmaları var okulda.
Kızlarımdan birinin saçı baya zor şekil alıyor acayip ince telli ve düz.
Sprey sıkıcam.
Ama bir bukle yaparken, önceki yaptığım bukle akıyo o kadar zor ki, napıcaksam Allah yardımcım olsun Stres altındayım resmen.
İnşallah güzel olur.
Gerçi kendisi hemen beğeniyo yavrum, olmadığını düşünmüyor

Sarma çabuk biter zaten çok yorulmayız diye düşünüyorum 3.sene bu sıra bana geldi diğer arkadaşlar çok yaptılar
Çerez gibi biter yav, sen sar yeterki. Hazır sarılmış sarma her zaman makbuldür.
Ellerine sağlık şimdiden, yiyen yavrulara şifa olsun

Neyin stresi o zaman deli deli konuşuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…