Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yüklük dolabını eşimle bosalttik ise gidene kadar yorganları hurcladim
Eşim kalabalik olan ıvır zıvıri çöpe attı
Bende nevrsimleri yastık yüzlerini makineye attım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Ayakkabıigi düzenledim
Canim çıktı biraz dinlenip kalan rutin işleri yapacağım
Birden yüklenmek istemiyorum

Cok güzel bilgiler teşekkür ederim. Nakliye firması mi olur yoksa mobilya magazalarina mobilya taşıyan tır, kamyon vs mi olur ondan su an emin degiliz. Galiba Allah'a emanet gidecek eşyalar

Küçük eşyalar sorun degil de bazıları değerli oluyor. Mesela okul için yazıcı almıştım. Arabada götürebilecek miyim yer olacak mı bilmiyorum

Tabaklari sarıp koymak güzel fikirmiş. Bu benim aklima gelmemişti açıkçası. Yapacak olsam aralarina kağıt koyup koliye öyle koyardim galiba

Evi süpürdüm koltukları çekerek
Yerleri elimle sildim
Wc banyo temizledim
1 makine daha çamaşır atmıştım onları astım
Oğluma öğle yemeği verdim çıkan bulaşıkları yıkadım
Toz aldım

Kahvaltıyı fazla kaçırdım
Oysa bugün iştahım pek yoktu
Bazen olur öyle bende son 3 gündür yemiyorum diye bugün 2 yumurta bir kase yoğurt yarım ekmek yemişim bir pişmanlık geldi ama elim ayağım titremye başlayınca yedim artık

Bazen olur öyle bende son 3 gündür yemiyorum diye bugün 2 yumurta bir kase yoğurt yarım ekmek yemişim bir pişmanlık geldi ama elim ayağım titremye başlayınca yedim artık
Evet olsun pişman olmamak lazım şifa olsun diyip akşam dengelemeye gayret edicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…