- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Ayy maşallahTiniminimavihanim Tinnoşumuz zarif hasretine kavuştu Elhamdülillah
Allah analı babalı, sağlıcakla afiyetle büyütmeyi nasip etsingözünüz aydın ablacımmm geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun kızlarınız
Aaaa bende mesaj atmıştım tamTiniminimavihanim Tinnoşumuz zarif hasretine kavuştu Elhamdülillah
Allah analı babalı, sağlıcakla afiyetle büyütmeyi nasip etsingözünüz aydın ablacımmm geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun kızlarınız
Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlündeki tez zamanda nasip etsin insallahİyi maşallahsağlıkla büyüsün canm
Göğsümde hırıltı geçmiyor öksürük arada tutuyoryarında aşılama tedavisi olacam bakalm
Yeşil bahçe oynayıp durma kız su resminleBenim profil resminde ne görğyorsunuz yeşil bahçe mi kuran okuyan çizim mi
Telefonla konusurken is yapmaya bayılırımTam işlerime başlıyordum ki bi telefon geldineyse konuştum bitti şimdi kalkabilirim
Geçmiş olsun limonsuz. Nasıl şimdiBuarada kızım genizetinden ameliyat oldu. O yüzden giremedim zaten. Çok şükür durumu iyi.
Yahu kk dan dolayı bende başka başka gözüküyor ondan sordumHakkında hayırlısı olsun. Allah gönlündeki tez zamanda nasip etsin insallah
Yeşil bahçe oynayıp durma kız su resminle
Telefonla konusurken is yapmaya bayılırım
Geçmiş olsun limonsuz. Nasıl şimdi
Teşekkür ederimmAllah şifa versin 2 gün dinlenince düzelir inşallah. Sende dikkat et sana geçmesin
Bence bu soru şöyle olmalıydı bir günde ne kadar işkence çektirebilirim kendime
Kankam ben silerim benim camlar pis
Geçmiş olsun parişş
Oo daha ne yapacaksın maşallah
Yaa gerçekten öyle yaptı mı bende alcaktım unuttum bak. Oje aşığı bi insan olarak
Eline saglık çok güzel gözüküyor
Şubat dogumlu muydu gönül senin oglun. Benimkide mart 4 yaş diyorum artık su kadar var yazmaktan sıkıldım
Maşallah oh keyif kahvesi olmuş tam bende şimdi içtim kahvemi ama o kadar çok şey yapamadımSelamlar kızlar
Sabah yatakları topladım
Camlar sabahtan beri acık o kadar güzel ki hava
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Makineye kalın montları attım yıkamaya
Esim montların oldugu dolabı düzeltti
Evi süpürdüm
Tuvaletleri lavaboları yıkadım
Aynaları sildim
Yatak odasının tozunu aldım
Bu duvar kenarlarındaki seylere ne deniyo yerde olan neyse onları sildim antre ve mutfakta var sadece zaten. Baya tozlanmış
Çamaşır katladım
Meteye yemek yedirdim
Babasıyla cocuklar parkta
Bende kahve içiyorum
Fırına koca koca patates attım kumpir yapcam
Cam balkonun camlarını silmeye gitcem kahve bitsin
Geçmiş olsun canmBuarada kızım genizetinden ameliyat oldu. O yüzden giremedim zaten. Çok şükür durumu iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?