Çaya yeni oturdum ulan boğazıma dizmeyinGaza geldimmm
Kahvaltımı yapıp başlıyorum
Dur bende yeni başlıyorum zaten hele bi Kahvaltımızı yapalım çayımızı içelim deÇaya yeni oturdum ulan boğazıma dizmeyin
Gönül gibi hemen gaza gelmek istiyorumGaza geldimmm
Kahvaltımı yapıp başlıyorum
Şebin yazdığında kuran okuyan ama etiket yapınca yeşil bahçe oluyorBenim profil resminde ne görğyorsunuz yeşil bahçe mi kuran okuyan çizim mi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kucağın dolsun
geçmiş olsun ya en zor öksürük atlatılıyor
Sağlıcakla kolaylıkla afiyetle geçsin aşılaman canım hayırla sonuçlandırsın Rabbimyüzün gülsün kucağın tez vakitte dolsun
Baloncuk gönlünü şu açıdan ferah tut tedavin başarılı olacaksa Allah nasip edecekse buna hiç bir hastalık engel olamaz.
Sen hayırlı sonuç almak için hayırlı başlangıç için dua et teslim ol inşallah gerisi onun
Hepinize teşekkür ederim sağolun canımHayırlısı ile sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Valla abla seni bu konuşmalarına hayranim bayılıyorum sanaÇaya yeni oturdum ulan boğazıma dizmeyin
Yeşil bahçe görünüyorBenim profil resminde ne görğyorsunuz yeşil bahçe mi kuran okuyan çizim mi
27. Haftadan beridir hastaneEpey kaldı hastanede...
Yeter ki sağlık olsun.
Hayırlısıyla kurtarsın Allah
Dua edelim Tinnoş bekliyoruz sağlıcakla
Tiniminimavihanim
Çaya yeni oturdum ulan boğazıma dizmeyin
Tüm işlerini bitirmiş, çay keyfinde olan bir penyez bırakayım sizeDur bende yeni başlıyorum zaten hele bi Kahvaltımızı yapalım çayımızı içelim de
Yeşil bahçeBenim profil resminde ne görğyorsunuz yeşil bahçe mi kuran okuyan çizim mi
Tüm işlerini bitirmiş, çay keyfinde olan bir penyez bırakayım size
Yemeğim de ocakta pişiyor
Ben sadece gaza geliyorum sıkıntı yok 1Gönül gibi hemen gaza gelmek istiyorum
Evet bende de böyle görünüyor tekrardan bi değiştiriyim bariŞebin yazdığında kuran okuyan ama etiket yapınca yeşil bahçe oluyorGonulmeyvesi
Eki Görüntüle 3537910
Ay maşallah yaa süpersin ablaTüm işlerini bitirmiş, çay keyfinde olan bir penyez bırakayım size
Yemeğim de ocakta pişiyor
Aman da amanSevdiğiyle uğraşması insana ağır gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?