Ben de onu soracaktım limonsuzum nasıl geçti? Şifa olsun yavrunaBuarada kızım genizetinden ameliyat oldu. O yüzden giremedim zaten. Çok şükür durumu iyi.
Dogru bende iş yaparken konusacagım birini arıyorum o yüzdenYahu kk dan dolayı bende başka başka gözüküyor ondan sordum
Telefonla konuştuğum kişiye bağlı
Amin inşallahTeşekkür ederimm
Bende alamadım törpüden daha
Evet şubat doğumlu aralarında gün varmış demek
Sağlıkla büyüsünler hepsi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinBuarada kızım genizetinden ameliyat oldu. O yüzden giremedim zaten. Çok şükür durumu iyi.
Ayy kesinlikle çok iyi oluyor iş yaparken biriyle konuşunca iş daha çabuk bitiyor sankiDogru bende iş yaparken konusacagım birini arıyorum o yüzden
Sağol canım çok şükür daha iyiGeçmiş olsun limonsuz. Nasıl şimdi
Sağol canım . Öksürük de çabuk geçer inşAllahGeçmiş olsun canmAllah şifalar versin inşallah
Ben iyiyim çok şükür öksürük geçmedi ama ilk zamana göre iyiceyim
Sağol canımTiniminimavihanim Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah
Limonsuzzcay geçmiş olsun
Amin sağol canımÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Aminn inşAllah bonusum sağolBen de onu soracaktım limonsuzum nasıl geçti? Şifa olsun yavruna
Aminn inşAllah bonusum sağolBen de onu soracaktım limonsuzum nasıl geçti? Şifa olsun yavruna
Şükür daha iyiyim. İyi diyelim iyi olayım
Geçmiş olsun limonsuzBuarada kızım genizetinden ameliyat oldu. O yüzden giremedim zaten. Çok şükür durumu iyi.
Ah canım yaa.Yarın kontrolü var kayseriye gitmiş. Hastanede yatıyordu çok kötü durumdaymış yürüyemiyormus
Ay valla hemen baştan yap bişeyler. Benim hiç boğaz ağrısı olmadan bi anda öksürük başladı sonra kemik sızlaması falan öksürük kaldı öyleGaliba ben de şifayı kaptımsweetgirlcandy senden bulaştı bence
Boğazım hafif ağrıyr genzim tıkalı ve başım ağriyor
Kendi zayıf olduğu için bacakları taşımıyordu artık öyle demişti.Ah canım yaa.
Şişti mi acaba.
Ben de yürüyemiyordum son günler.
Allah kurtarsın sağlıkla. Baya iyi haftası.
İçeride kaldıkları 1 saat bile önemli olmasına rağmen, eziyete dönüştüyse bebekleri almaları lazım aslında.
Elbet işlerini biliyorlardır. Bekleyelim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?