Aminn inşAllah bonusum sağolçok şükür gayet iyi . Kendisi bile diyor korktuğum gibi olmadı diye .Bikaç gün yediklerine dikkat edecek. Yarın da okula gidebilecekmiş
Geçmiş olsun ilerlemez inşaAllahGaliba ben de şifayı kaptımsweetgirlcandy senden bulaştı bence
Boğazım hafif ağrıyr genzim tıkalı ve başım ağriyor
Ihlamur içtim. Mandalina falan yerim başkada bşy gelmiyor aklıma.Ay valla hemen baştan yap bişeyler. Benim hiç boğaz ağrısı olmadan bi anda öksürük başladı sonra kemik sızlaması falan öksürük kaldı öyle
Pekmez falan varsa boğazına iyi gelirIhlamur içtim. Mandalina falan yerim başkada bşy gelmiyor aklıma.
Geçmiş olsun canım sıcak şeyler ve boll su içIhlamur içtim. Mandalina falan yerim başkada bşy gelmiyor aklıma.
Direk içicem mçPekmez falan varsa boğazına iyi gelir
Allâh razı olsun canımGeçmiş olsun canım sıcak şeyler ve boll su iç
Rabbim şifa versin
Sero çok geçmiş olsun bal şerbeti yap varsa içine toz zencefil limon az da sirke kat iç boğazda yanma varsa iyi gelir.Direk içicem mç
Bak bunu severim niyeyse aklıma da gelmedi tamam bonuscan yaparım bunuSero çok geçmiş olsun bal şerbeti yap varsa içine toz zencefil limon az da sirke kat iç boğazda yanma varsa iyi gelir.
Olur yanma falan varsa karabiber at içine öyle içDirek içicem mç
Tv keyfi yapıyorm tek başımaNapiyosunuz canım kadınlar
Ohh en misiTv keyfi yapıyorm tek başıma
Sen neler yapysn nerelerdesinbebiş nasl
Kızım uyusun diye bekliyommm. sen napıyon nasıl gidiyor 4 beybili hayatNapiyosunuz canım kadınlar
Ben de bebemi uyuttum dizi izliyorum 2 saatim kaldıNapiyosunuz canım kadınlar
Kızım uyusun diye bekliyommm. sen napıyon nasıl gidiyor 4 beybili hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?